Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Hefenbroks: "Patīk spīdveja mentalitāte Daugavpilī"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hefenbroks: "Patīk spīdveja mentalitāte Daugavpilī"
Kristians Hefenbroks
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils spīdveja komandas "Lokomotīve" jaunieguvums Kristians Hefenbroks oficiālajā Latvijas spīdveja mājaslapā latvijasspidvejs.lv pastāstījis par saviem plāniem gaidāmajā sezonā, kā arī par to, kā viņš gatavojas sezonai.

Atgādināsim, ka Kristians Hefenbroks parakstījis līgumu ar Daugavpils spīdveja komandu, papildinot "Lokomotīves" rindas. Jāatzīmē, ka Kristians savulaik jau braucis Daugavpils komandā. Pats Hefenbroks sīkāk pastāstījis par to, kādi iespaidi viņam ir par Daugavpils spīdveju, kā arī par to, kā viņš gatavojas jaunajai sezonai:

"Dienā es gatavoju savus motociklus gaidāmajai sezonai, bet vakaros trenējos pēc savas programmas. Tā sevī ietver ļoti daudz skriešanas, darbošanās ar trenažieriem, kā arī peldēšanu. Ja ir labi laikapstākļi, tad dodos uz motokrosu.

Ļoti ceru, ka spēšu palīdzēt Daugavpils komandai un gūšu pēc iespējas vairāk punktu. Esmu jau braucis Daugavpils komandā vairākās sacensībās un man ļoti patika spīdveja mentalitāte Daugavpilī. Būšu priecīgs strādāt kopā ar komandas vadību, treneri, kā arī, protams, ar komandas biedriem. Ceru, ka tiksim play-off, iespējams, pat pārsteigsim savus līdzjūtējus."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv