Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs cīnīsies ar MotoGP braucēju Doviciozo

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs cīnīsies ar MotoGP braucēju Doviciozo
Andreā Doviciozo
Foto: ducati.com

MotoGP čempionāta zvaigzne Andreā Doviciozo decembra sākumā plāno aizvadīt "Blancpain Super Trofeo Europe" autosacīkstes, kurās startē arī latvietis Haralds Šlēgelmilhs.

Lai gan Doviciozo jau iepriekš piedalījies rallijos, šī viņam būs debija autošosejā. Itālis jau aizvadījis testus ar "Huracan Super Trofeo" sacīkšu auto.

Eiropas čempionāta noslēdzošais posms risināsies no 1. līdz 4. decembrim Spānijā, Valensijas trasē un tajā pašā nedēļas nogalē tiks aizvadīts arī "World Final" jeb pasaules fināls, kopā sacenšoties labākajiem šīs autosporta kategorijas braucējiem no Eiropas, Āzijas un Amerikas.

Doviciozo maijā jau apguva braukšanas prasmes "Lamborghini" akadēmijā Imolas trasē, kad kopā ar viņu testēt šīs markas auto bija ieradises arī bijušais MotoGP čempions Keisijs Stouners.

Lai gan Doviciozo nav braucis autošosejā, autosports viņam nav gluži svešs. Iepriekš viņš startējis tādos rallijos kā "Monza Rally Show" un "Bettega Memorial Rally". 2011. gadā Boloņas autošova laikā notikušajās sacensībās viņš aizkļuva līdz pat finālam, kur piekāpās Peteram Solbergam.

"Nezinu, kāda šī trase būs braucot ar četriem riteņiem," pirms starta Valensijā saka Doviciozo. "Braukšu četras dienas, tādēļ būs laiks izbaudīt šo pasākumu. Man nav ne jausmas, kādi būs mani konkurenti, bet zinu, ka tie būs ātrākie piloti no Amerikas, Āzijas un Eiropas čempionātiem."

Izmantotie resursi:
racer.com

     [+] [-]

, 2016-11-24 19:28, pirms 8 gadiem
Man vairāk interesē - kāda būs Šlēga mašīna. Galvenais, lai vislabāk sagatavotā.