Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jonasam smags kritiens un smadzeņu satricinājums

Jonasam smags kritiens un smadzeņu satricinājums
Pauls Jonass
Foto: www.rekurzeme.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā, "Laumas" trasē, motokrosa svētkos kvalifikācijā smagu kritienu piedzīvoja pasaules junioru čempions Pauls Jonass, kuram konstatēts smadzeņu satricinājums.

Jonass kvalifikācijā krita un viņam virsū uztriecās Dāvis Ivanovs. Šajā negadījumā Ivanovs ar motocikla kāpsli pāršķēla Jonasa ķiveri. Sportists uzreiz tika nogādāts slimnīcā, kur ārsti paziņoja, ka Jonasam ir smadzeņu satricinājums.

''Pauls jūtas labi,'' saka sportista tēvs Kaspars Jonass, kurš norāda, ka slimnīcā Paulam ir gultas režīms, jo smadzeņu satricinājums ir jāizguļ, ja grib turpināt nopietni sportot. Tāpat sportista tēvs atzina, ka Paulu no smagākas traumas pasargājusi firmas "Arai" izturīgā ķivere, jo negadījumā Dāvis Ivanovs ar motocikla riteni pārbraucis tai pāri.

Tāpat smagu kritienu pirmajā braucienā 85. kubikcentimetru klasē piedzīvoja Tomass Šileika, kurš kopā ar Jonasu guļ vienā palātā.

Izmantotie resursi:
rekurzeme.lv
 - Portāls

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-20 12:57, pirms 13 gadiem
nu īstenībā jau ir tā, ka Pauls ar Tomasu vienā palātā guļ, Tomasam arī smadzeņu trīce. Tāda skarba tā gonka puikām sanāca.