Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs un Kolodinskis - uz Goričanu, Mihailovs un Kostigovs - uz Naģhalasu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevs un Kolodinskis - uz Goričanu, Mihailovs un Kostigovs - uz Naģhalasu
Vadībā Jevgeņijs Kostigovs.

Sestdien četru pilsētu mototrekos tiks aizvadītas 2022. gada spīdveja "Grand Prix" pretendentu kvalifikācijas sacensības. Tikai 15 motobraucēji no 64 iekļūs "Grand Prix Challenge" jeb pretendentu finālā. Divās kvalifikācijas sacensībās startēs arī pa diviem Latvijas pārstāvjiem.

Goričanas mototrekā Horvātijā sacensības sāksies plkst. 20 un tur startēs Andžejs Ļebedevs un Daniils Kolodinskis. Šā kvalifikācijas posma dalībniekiem ir "paveicies" - ja no trim citiem pretendentu finālam kvalificēsies pa 4 labākajiem, tad no šā - tikai trīs labākie. Ļebedevs jau pašā pirmajā braucienā tiksies ar zviedru Oliveru Bertzonu, poli Janušu Kolodzeju un slovēni Maticu Ivačiču, bet Kolodinskis sāks sacensības 3. braucienā, kurā tiksies ar rumāni Andreju Popu, Romānu Lahbaumu no Krievijas un čehu Vāclavu Miliku. Bez Ļebedeva, Kolodzeja, Bertzona un Milika starp pretendentiem uz vietu trijniekā noteikti ir slovenis Matejs Žagars (kopš 2003. gada nav piedalījies tikai divos GP seriālos!), austrālietis Džeks Holders, pašreizējais Eiropas čempions brits Roberts Lamberts, varbūt arī Aleksandrs Loktajevs no Ukrainas un jaunais čehs Jans Kvjehs.

Naģhalasas mototrekā Ungārijā sacensību sākums jau plkst. 16. Šeit 2. braucienā Mihailovs tiksies ar dāni Patriku Hansenu, ungāru Denisu Fazekašu un Eduardu Krčmaržu no Čehijas, bet Kostigovs 4. braucienā tiksies ar bulgāru Milenu Manevu, Dmitriju Beržē no Francijas un poli Pāvelu Pžedpeļski. Hansens un Pžedpeļskis noteikti ir starp favorītiem, bet vēl ir austrālietis Rohans Tangeits, Sergejs Logačovs no Krievijas, zviedrs Kims Nilsons, Grigorijs Laguta no Krievijas, vācieši Martins Smolinskis un Kevins Vēlberts.

Vēl divi kvalifikācijas posmi risināsies Glāzgovas mototrekā Skotijā un Terencāno mototrekā Itālijā.

     [+] [-]

, 2021-06-19 21:17, pirms 3 gadiem
kur var sekot lidz?