Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''RE Autoclub'' cīnīsies par zeltu fināla posma rallijreida sacensībās

''RE Autoclub'' cīnīsies par zeltu fināla posma rallijreida sacensībās
Publicitātes foto

No 18. līdz 20. septembrim Volgogradas apgabalā norisināsies līderu cīņas Krievijas čempionāta sestā - fināla posma sacensībās rallijreidā "Varenā stepe-Don”. Šobrīd komandu kopvērtējumā Latvijas „RE Autoclub” ieņem pirmo vietu un Jouni Ampuja/ Markku Hurskainen (Mitsubishi MPR 10) ieņem pirmo vietu absolūtajā vērtējumā.

''Taktika sacensībām Volgogradā ir skaidra! Sezonas laikā esam pierādījuši mūsu ekipāžas ātrumu, sadarbība starp pilotu un stūrmani ir ļoti laba. Mans mērķis ir būt ātrākajiem no starta līdz pat finišam! Mēs fokusējamies tikai uz mūsu meistarību un pieredzi, un uz to balstām veiksmīgo sniegumu rallijreidā,” stāsta Jouni Ampuja.

Šis ir Krievijas čempionāta pēdējais posms, kurā Latvijas komandu ''RE Autoclub'' sagaida sīva cīņa. Lai arī absolūtajā vērtējumā Jouni Ampuja un Markku Hurskainen (Mitsubishi MPR 10) šobrīd ieņem 1.vietu, uz papēžiem min arī Krievijas komandas „PEK” 2 pieredzējušas ekipāžas: Jevgēņijs Firsovs un Vadims Filatovs (Toyota Hilux), kā arī Dmitrijs Ijevļevs un Aleksejs Šapošņikovs (Nissan Datsun).

Trīs dienu rallijreids norisināsies Volgogradas apgabalā, Krievijā. Sacensību dalībniekiem būs jāmēro 3 posmi ar kopējo trases garumu vairāk nekā 800 km.

Pēdējā posma sacensībās piedalīsies rekordliels ekipāžu skaits – vairāk nekā 40. Latvijas ''RE Autoclub'' rallijreidā "Varenā stepe-Don” pārstāvēs un par tituliem cīnīsies četras ekipāžas:
1. Jouni Ampuja/ Markku Hurskainen no Somijas (Mitsubishi MPR 10)
2. Aleksandrs Terentjevs/Aleksejs Berkuts no Krievijas (Ford Raptor F150SVT)
3. Marija Oparina /Sergejs Lebedevs no Krievijas (Polris RZR 1000)
4. Ivans Sidoroks/ Sergejs Dodonovs no Krievijas („Mitsubishi MPR 98”)

Nopietni gatavojoties startam fināla posmam, 5. - 6. septembrī norisinājās testa braucieni Latvijā, kuros pirms sacensībām piedalījās Jouni Ampuja un Markku Hurskainen no Somijas, kā arī Ivans Sidoroks no Krievijas.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Lorence