Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Baltijas čempionāta posmam Smiltenē jau 80 pieteikumi

Baltijas čempionāta posmam Smiltenē jau 80 pieteikumi
Foto: Autocross.lv

Ceturtdiena būs pēdējā diena, kad bez ''sankciju'' piemērošanas tiek pieņemti pieteikumi 26. aprīļa Latvijas, Lietuva un Baltijas čempionāta posmam Smiltenē.

Pusotru diennakti pirms termiņa beigām sarakstos ir jau 80 dalībnieki, tomēr ir skaidrs, ka tas ne tuvu nav viss no gaidāmā saraksta.

Pašlaik kvorumu – sešus dalībniekus – pārliecinoši sasniegušas visas klases, kurām Smiltenē jācīnās par Latvijas un/vai Baltijas čempionāta punktiem un uzvarām. Pašlaik nedaudz pietrūkst vienīgi Smiltenes kausa izcīņas D12 smago automašīnu klasei, taču arvien drošāk rodas sajūta, ka arī šī klase Smiltenē būs uz starta.

Šobrīd klašu dalībnieku skaitā nav neprognozētu kustību – nevienā no klasēm nav negaidīts braucēju uzrāviens vai kritums. Redzams, ka ir klases – kā Open un VAZ – kurās vēl var ievērojami papildināties dalībnieku skaits. Savukārt sāk atslābt prognozes par 2000 Super klases iespējamām trīs kvalifikācijas grupām. Taču jebkurā gadījumā sastāvs jau šobrīd ir burvīgs.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv