Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gross kvalifikācijā desmitais

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gross kvalifikācijā desmitais
Uģis Gross Somijā

Šodien Somijas pilsētā Lahti notiks vēl viens pasaules čempionāta sacīkšu brauciens F- 1 uz ūdens. Sestdienas rītā veikta jauna kvalifikācija, un tajā Uģis Gross (Zepter Team) uzrādījis desmito labāko apļa laiku 20 pilotu konkurencē.

Ātrākais kvalifikācijā bija arābu sportists Ahmeds Al Hameli, vēl trijniekā amerikānis Džejs Praiss un soms Sāmi Sēlio. Uģa Grosa komandas biedrs itālietis Gvido Kapelīni septītais.

No rīta kvalifikācijā laika apstākļi bija labi, bet pēcpusdienā Lahti gaidāms pērkona negaiss. ''Kvalifikācijā šoreiz nobraucu tikai deviņus apļus, kaut varēja braukt kādus 15, taupījām degvielu mačiem, jo organizatoriem kaut kas misējās un neatveda degvielu, tāpēc lieki neriskējām. Braukšu ar to pašu dzinēju, ko vakar, taču mehāniķi naktī kārtīgi pastrādāja un visu izjauca, pārbaudīja un dažas detaļas nomainīja,'' sacīja Gross.

Piektdien pirmajā Lahti sacīkšu braucienā uzvarēja Gvido Kapelīni, bet Uģis Gross finišēja septītais. Pasaules kausa kopvērtējumā pēc divu posmu trim braucieniem līderis ir arābu sportists Tani Al Kamzi, bet Gross dala 9.-11.vietu.

Informāciju sagatavoja :
''Kalnciems Racing Team''