Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Stouners: "Iespējas saglabāt titulu pazudušas"

Stouners: "Iespējas saglabāt titulu pazudušas"
Keisijs Stouners
Foto: AFP

Pašreizējais pasaules čempions "MotoGP" klasē austrālietis Keisijs Stouners no ''Ducati'' komandas apzinās, ka viņa iespējas saglabāt titulu vairs nav reālas.

Stouners kopvērtējumā ir otrais, kur kopvērtējuma līderim Valentīno Rossi viņš zaudē 75 punktus. Lai arī līdz čempionāta beigām atlikuši pieci posmi, austrālietis apzinās, ka noķert Rossi praktiski neiespējami.

"Iespējas saglabāt titulu ir pazudušas. Mēs sākām tās atgūt, taču tad atkal tās pazuda. Mēs darījām ko varējām. Mēs jau sezonas sākumā zaudējām daudz vērtīgu punktu, un tas arī mums ir ''iegriezis''. Mums tagad pēdējos posmos jānobrauc ļoti labi, lai varētu gatavoties nākamajam gadam."

"Lietas šogad neaizgāja kā gribētos, taču negribas tagad nevieno vainot. Pats braucu, cik ātri vien varu. Treniņi norit perfekti, kuros daudz ko mācos. Pēdējos posmos braucu it kā labi, taču tās divas avārijas mani izsita no līdzsvara, tāpēc esmu neapmierināts ar to, taču esmu šeit, lai mācītos."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-12 19:23, pirms 16 gadiem
Shogad vispaar Ducati kaut kaa neiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-12 19:27, pirms 16 gadiem
Keisij!!!!!!!!!
Nemet moci kruumos!
Slēpts komentārs: Juri$$$
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-09-12 19:54, pirms 16 gadiem
sweet-sk8erboy rakstīja: Nu nafig tu raksti tik stulbus komentus.. kads sakars moto gp ar f1??..??

tāpēc ka stulbeni, gan Moto GP, gan F1 ir identiska situācija kopvērtējuma tabulā, pirmā vieta pārāk tālu!!!
Paseko kādreiz līdzi abiem sporta veidiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-09-12 20:00, pirms 16 gadiem
pats sasmīdināji, par pirmo vietu Moto GP dod 25 punktus, tātad trīs posmus Rossi neveiksme un Stouners atkal blakus kopvērtējumā!
Ja nejēdz tad nelien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-12 20:05, pirms 16 gadiem
šajā pasaulē viss ir iespējams, it sevišķi motorsportā! Tev to nesaprast!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-12 20:32, pirms 16 gadiem
Juri$$$ rakstīja: pats sasmīdināji, par pirmo vietu Moto GP dod 25 punktus, tātad trīs posmus Rossi neveiksme un Stouners atkal blakus kopvērtējumā!
Ja nejēdz tad nelien!

ja tev teiktu ka Sarkanais Barons ar Melnā zirga autiņu 5 posmus pirms beigām ir +30p. priekšā jebkuram ,tu par kaut ko šaubītos ?

     [+] [-]

, 2008-09-12 21:46, pirms 16 gadiem
Sosezon atkal brauc tas Rossi, kādu viņu pazist motosporta pasaule - Doktors! Tacu Keisijs vēl pavisam jauns, kad iegus stabilitati uz moča, bus ari tituli!

     [+] [-]

, 2008-09-12 22:10, pirms 16 gadiem
alexy rakstīja: Sosezon atkal brauc tas Rossi, kādu viņu pazist motosporta pasaule - Doktors! Tacu Keisijs vēl pavisam jauns, kad iegus stabilitati uz moča, bus ari tituli!

varbūt tomēr pie vainas ieprikšējos divus gadus bija dzelžu izgudrotāji un gumijnieki nevis braukšana ,Doktors ir Doktors vienmēr un visur

     [+] [-]

, 2008-09-12 22:24, pirms 16 gadiem
garrrrrais rakstīja: varbūt tomēr pie vainas ieprikšējos divus gadus bija dzelžu izgudrotāji un gumijnieki nevis braukšana ,Doktors ir Doktors vienmēr un visur

Ok, tacu sis ir tehnisks sporta veids. No otras puses, ne jau tikai riepu un dželžu dēļ par čempioniem kļuvuši Stouners un Heidens!
Protams, Rossi izcilā braukšanas meistariba ir neapšaubāma!

     [+] [-]

, 2008-09-12 22:58, pirms 16 gadiem
Tajā sezonā, kad Rosi duelējās ar Haidenu, Ducati jau sāka izgatavot motociklu pēc jauniem noteikumiem, līdz ar to jaunajā sezonā viņi visiem bija stipri priekšā. Tā ir tā priekšrocība. Tad viņi bija sekundi ātrāki par Rosi un tad arī Ļuausis varēja vinnēt. Tagad ir tā kā ir. Pedrosa arī ieliks pa ķiveri.