Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sniega dēļ "Openkart" posms pārcelts

Juris Grīns
Juris Grīns

Sniega dēļ "Openkart" posms pārcelts
Foto: openkart.lv

Iestājusies ziema, nedz Jelgavā, nedz "333" šobrīd sacīkstes notikt nevar un arī šonedēļ laika prognozes siltāku laiku nesolīja, tāpēc "Openkart" īres kartingu čempionāta 16. posms ir pārcelts uz nākamās nedēļas trešdienu, 16.novembri, un notiks "Ātruma Cilts" kartinga hallē.

Atšķirībā no 15. posma, šoreiz sacensības notiks trasi veicot pretējā virzienā (pret pulksteni).

Formāts tas pats - kausa izcīņas variants, kad katrs dalībnieks veic vienu braucienu ar katru no sešiem kartiem un labākie apļu laiki tiek summēti.

Tālākas prognozes, ļoti iespējams, mūs iepriecinās, un 26. novembrī plānots čempionāta noslēdzošais, 17. posms, kā arī LeMans septītais posms varbūt varēs notikt "333", ļoti iespējams, lielajā trasē, kur ir izveidots jauns saīsinājums, bet precīzāka informācija sekos.

Kā alternatīvu, ja nu ziema atnākusi uz palikšanu pavisam, pagaidāms tiek izskatīta iesmēja iespēju "Openkart" 17. posmu un LeMans septīto posmu rīkot "Triobet kardikeskus" trasē Tallinā.

Šobrīd plānotie posmi:

- trešdiena, 16.novembris, čempionāta 16.posms "Ātruma Cilts" kartinga halle

- sestdiena, 26.novembris, LeMans 7.posms Sporta komplekss "333"

- sestdiena, 26.novembris, čempionāta 17.posms Sporta komplekss "333"

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības