Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien "Madonas Ziemas kausa izcīņas" posms

Jānis Pārums

Sestdien "Madonas Ziemas kausa izcīņas" posms
Organizatoru foto

Klimatiskie apstākļi Latvijā ir kļuvuši nedaudz maigāki, bet ziema nav nolēmusi atkāpties, kas nozīmē, ka auto sacensības ar sniegu klātajās trasēs turpinās. Šo sestdien Madonas kartingu trasē notiks "Madonas Ziemas kausa izcīņas 2010" otrais posms

Tas dos iespēju kārtējo reizi savas braukšanas prasmes pārbaudīt visiem "slidināšanās" mīļotājiem slēgtā trasē ar standarta automobiļiem, kā arī apvidus automobiļiem.

Paredzams, ka otrajā posmā piedalīsies vēl vairāk dalībnieku kā "Madonas Ziemas kausa izcīņas 2010" 1. posmā, kas nozīmē, ka sacīkste būs vēl interesantāka un aizraujošāka, gan sportistiem, gan līdzjutējiem. Jācer, ka savu interesi par šīm sacensībām beidzot arī izrādīs apvidus automobiļu īpašnieki, kuru līdzšinējais kūtrums ir skaidrojams ar to, ka līdz šim šādās sacensībās īpaša ieskaites grupa apvidus automobiļiem ir veidota reti.

Atgādināsim, ka sacensībās atļauts piedalīties autovadītājiem sākot no četrpadsmit gadu vecuma, kā arī cilvēkiem bez autovadītāja apliecības. Tas nozīmē, ka vecāki, kuri vēlas, lai viņu atvases kļūtu par autosportistiem, var dot iespēju jaunajiem censoņiem legāli pārbaudīt savas spējas trasē. "Madonas Ziemas kausa izcīņas 2010" 2. posms sestdien sāksies ar dalībnieku reģistrāciju, kas ilgs no pulksten 8:30 līdz 10:30, bet pirmā brauciena starts tiks dots jau pulksten 11:00.

"Madonas Ziemas kausa izcīņas 2010" nolikums pieejams šeit
"Madonas Ziemas kausa izcīņas 2010" 2. posma nolikums pieejams šeit

Informāciju sagatavoja:
Ģirts Avotiņš, Sabiedrisko attiecību aģentūra GA's