Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās "Flipietti sieviešu rallijam" uzņem apgriezienus

Jānis Pārums

Šogad 6.martā notiks autoorientēšanās un piedzīvojumu vienas dienas sacensības “Filipetti Sieviešu Dienas Rallijs 2010”, informē sacensību rīkotāji.

Sacensību starts tiks dots pie tirdzniecības centra “Riga Plaza”. Tikai sieviešu veidotām komandām būs jāmeklē kontrolpunkti, jāpilda dažādi uzdevumi tajos. Trase tiks veidota Rīgā, Rīgas, Tukuma, Dobeles un Saldus rajonos, bet finišs paredzēts Jaunpilī.

Katrā “Filipetti sieviešu rallija” komandā būs pilote un stūrmane. Organizatori plāno, ka šajās autosacensībās varētu piedalīties apmēram 100 dāmu vadītas un pilotētas automašīnas. Pieteikšanās rallijam jau ir sākusies un potenciālās dalībnieces izrāda lielu interesi Šobrīd ir saņemti pieteikumi jau no 10 ekipāžām. Organizatori vēlas vērst uzmanību, ka ekipāžu skaits būs ierobežots, tāpēc, plānojot dalību pasākumā, vēlams pieteikties laicīgi.

"Pavasarīga, azartiska un bez vīriešu padomiem pavadīta diena - kopā ar draudzeni, mammu, meitu vai vīramāti, veidos īpašu, neaizmirstamu vienojošu sajūtu, kura paliks tikai Jūsu. Pavadiet šo sieviešu dienu citādi. Esiet smaidīgākas, uzņēmīgākas un skatieties uz lietām citādāk," visas potenciālās konkurentes uzmundrina šo sacensību dalībniece – vienīgā Latvijas spēka sieviete Jolanta Logina.

Sacensības noslēgsies Jaunpils pilī ar "Filipetti afterparty", kurā varēs piedalīties gan dalībnieces, gan to atbalstītāji vīrieši, gan dāmas, kas vēl nav saņēmušās uz sevis pierādīšanu pie auto stūres.

Vairāk par sacensībām, pieteikšanos, dalības maksu un nolikumu var uzzināt parstiprulatviju.lv

Informāciju sagatavoja:
Gatis Dzeguze, Biedrība "Par stipru Latviju!"

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 13:48, pirms 15 gadiem
Nu karoche tusinjsh!