Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Svētdien Biķerniekos "Rīga" uzņems Centrāleiropas motobola līderus

Svētdien Biķerniekos "Rīga" uzņems Centrāleiropas motobola līderus
Publicitātes foto

Šo svētdien, 7. augustā, motobola klubs "Rīga" Centrāleiropas motobola līgas ietvaros Biķernieku kompleksajā sporta bāzē aizvadīs mājas spēli pret līdervienību Pinskas "Avtomobilist" no Baltkrievijas. Spēles sākums 17.00. Ieeja skatītājiem - bez maksas.

Centrāleiropas motobola līgā sešu komandu konkurencē Pinskas komanda ir izteikta favorīte, kas līdz šim nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Komanda ir spēcīga gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, un to pierāda arī statistika - "Avtomobilist" sešās spēlēs pretinieku vārtos iesituši par 22 bumbām vairāk, nekā ielaiduši savos.

Pēc veiksmīgi aizvadītas spēles pagājušonedēļ, kad Baltijas motobola līgā rīdzinieki mājās viesiem no Lietuvas piekāpās tikai spēles izskaņā, komanda ir uz emocionālā pacēluma viļņa un apzinās, ka, precīzi pildot spēles plānu, varētu pielikt priekšā kāju baltkrieviem. Veiksmīgi aizvadīt iepriekšējo spēli motobola klubam "Rīga" palīdzēja piektais laukuma spēlētājs - skatītāji, kuru skaits Biķerniekos sasniedza apmēram tūkstoti. Motobola klubs "Rīga" arī šosvētdien cer aizvadīt spēli prāva skatītāju pulka priekšā.

Līdzīgi kā Motobola svētkos 31. augustā, arī šoreiz padomāts par plašāku pasākuma programmu. Pirms motobola spēles Biķernieku stadiona spīdveja aplī spēkiem mērosies Supermoto braucēji. Šo sacensību sākums paredzēts plkst.16.00. Motobola klubs "Rīga" aicina ģimenes arī šo svētdienu pavadīt kopā, vērojot aizraujošas sacensības. Iepriekšējā spēlē netrūka ne spriedzes, ne asumu, ne noraidījumu. Rīdzinieki arī šajā spēlē apņēmušies pretiniekiem nedāvāt vieglu uzvaru. Ieeja pasākumā, kā ierasts, ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Motobola kluba "Rīga" pārstāvis Artis Kamals

     [+] [-]

, 2014-09-04 21:15, pirms 10 gadiem
Tiekamies tur!