Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Duvāls startēs arī Spānijas rallijā

Ir kļuvis zināms, ka Spānijas WRC rallijā "OMV Kronos" komandā kā otrais pilots startēs Fransuā Duvāls. Spānijas rallija starts ir paredzēts oktobra sākumā.

"Esmu ļoti laimīgs, ka atkal varēšu braukt Kronos komandā," saka Duvāls. Atgādināsim, ka Vācijas rallijā Duvāls pēc pirmās dienas bija līderis, bet rallija kopvērtējumā viņš spēja izcīnīt augsto otro vietu.

"Esmu patiesi laimīgs, ka Katlaonijas posmā varēšu startēt kopā ar Kronos vienību. Šis ir rallijs, kurš man ļoti labi padodas. Komanda ir strādājusi ļoti smagi, tāpēc centīšos Spānijā nostartēt pēc iespējas labāk. Jaunzēlandē uzvarēja Gronholms, tāpēc es centīšos šeit finišēt pēc iespējas augstāk, lai palīdzētu "Citroen" komandai apsteigt "Ford". Zinu, ka būs grūti atkārtot to, ko es parādīju Vācijā, bet zinu, ka mani fani man palīdzēs."

Foto: AP

Izmantotie resursi:

www.crash.net

     [+] [-]

, 2007-09-04 20:35, pirms 17 gadiem
Lai veicas... man patika kaa vins agraak brauca Ford komandaa kopaa ar igauni marko martinu