Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" šodien sacentīsies ar pastarīšiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" šodien sacentīsies ar pastarīšiem
Viens no "Lokomotīves" līderiem Pāvels Mesjoncs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Spīdveja komandai „Lokomotīve” šodien 18.00 ļoti svarīga sacīkste savā trekā pret Ravičas „Kolejarz” spīdvejistiem.

Abas komandas pagaidām atrodas Polijas 1. līgas turnīra tabulas lejasgalā, bet nevarētu teikt, ka abas komandas ir viena līmeņa. Daugavpils „Lokomotīve” šosezon ir demonstrējusi diezgan labu sniegumu neskatoties uz to, ka ir izcīnīta tikai viena uzvara četrās cīņās. Turpretī mūsu viesi ir zaudējuši visas savas cīņās ļoti pārliecinoši.

Ja „Lokomotīve” šodien neuzvarēs, tad pavisam droši var aizmirst par augstu vietu šosezon. Savā trekā noteikti ir jāuzvar, it īpaši tāda līmeņa komandu kā „Kolejarz”. Mūsu komandas šīs dienas pretinieki savus lielākos panākumus ir guvuši pagājušā gadsimta 50. un 60. gados, kad Polijas čempionātā bija starp medaļniekiem.

„Lokomotīve” šodien startēs savā labākajā sastāvā. Startēs abi brāļi Lagutas, Mesjoncs, Švists, Pišs, kā arī Puodžuks, Bogdanovs. Par astoto braucēju pagaidām ir šaubas, bet acīmredzot tas būs Giruckis.

Pretinieku komandā kādu atsevišķu spīdvejistu izcelt negribētos, bet jāpiemin, ka komandā ir daudzi leģionāri gan no Austrālijas, gan Dānijas, Slovēnijas, Krievijas un citām valstīm. Cerēsim, ka „Lokomotīve” šodien pierādīs, ka ir pelnījusi atrasties vairākas vietas augstāk nekā tā šobrīd atrodas.

Polijas 1. līgas tabula (pēc četrām kārtām)

Vieta Komanda Pilsēta Sacīkstes Punkti +/-
1. Polonia Bidgošča 4 6 +45
2. Lotos Gdaņska 4 6 +31
3. PSŻ Poznaņa 4 4 -2
4. GTŻ Grudzionca 4 4 -33
5. RKM Ribņika 4 2 -17
6. Lokomotīve Daugavpils 4 2 -32
7. KM Ostruva 4 1 +99
8. Kolejarz Raviča 4 0 -91

Piebilde - KM no Ostruvas sāka čempionātu ar "-7" punktiem.

Izmantotie resursi:
espeedway.pl

  +1 [+] [-]

, 2008-05-04 17:08, pirms 16 gadiem
priecē ka mūsu spīdvejisti cīnās spēcīgā līgā un cīnās godam