Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

MotoGP zvaigzne Rosi uzvar Moncas rallija šovā (+video)

MotoGP zvaigzne Rosi uzvar Moncas rallija šovā (+video)
Valentīno Rosi
Foto: www.roadracingworld.com

Moncas rallija šovā pie savas ceturtās uzvaras tikusi MotoGP zvaigzne Valentīno Rosi, kurš aiz sevis atstājis vairākus zināmus rallija braucējus.

Aizvadītajās brīvdienās Itālijā, Moncā, norisinājās Moncas rallija šovs, kur trīs dienās sportistiem pa Moncas trasi un tās apkārtni bija jāveic deviņi ātrumposmi, kas kopā sastādīja 166 kilometrus.

Pēc pirmās dienas līderis bija WRC pilots Noivils, kuram tikai 1,6 sekundes zaudēja Rosi, bet 3,5 sekundes atpalika MX zvaigzne Antonio Kairolī. Pēc otrās dienas līderis jau bija Rosi, kurš tobrīd par pusminūti apsteidza Kairolī. Visbeidzot noslēdzošajā dienā Rosi palielināja pārsvaru un izcīnīja uzvaru. Otrais palika Noivils, bet trešajā vietā finišēja Kairolī.

"Pēc pēdējām MotoGP sacīkstēm Valensijā nebiju priecīgs doties uz šejieni, jo biju piekusis, taču beigās šī uzvara ir lieliska. Šajās sacīkstēs nav nekāda spiediena. Paldies faniem par atbalstu," tā itāļu zvaigzne Valentīno Rosi.

Jāatzīmē, ka līdz šim šajās sacīkstēs bija uzvarējuši tādi sportisti kā Dani Sordo, Sebastjans Lēbs, Roberts Kubica. Rosi, pateicoties šī gada uzvarai, šajās sacīkstēs triumfējis jau četras reizes.

Rosi darbībā:

     [+] [-]

, 2015-12-03 18:16, pirms 9 gadiem
Doktors labs arī pie auto stūres.