Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Citroen" savā WTCC komandā vēlas arī Kubicu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Citroen" savā WTCC komandā vēlas arī Kubicu
"Citroen" jau 2014. gadā debitēs WTCC
Foto: servimg.com

Bijušo F1 pilotu Robertu Kubicu savas WTCC komandas sastāvā 2014. gadā vēlas redzēt "Citroen" rūpnīca.

Jau ziņots, ka "Citroen" nākamajā gadā debitēs pasaules salonautomobiļu čempionātā un tās viens no pilotiem būs rallija zvaigzne Sebastians Lēbs. Tomēr zināms, ka "Citroen" startēs ar vairākām mašīnām un šobrīd jau tiek noskatītie iespējamie piloti.

"Ir vitāli nepieciešams piesaistīt komandai pieredzējušus cilvēkus," preses konferencē pirms WTCC nākamā posma izteicies "Citroen" komandas vadītājs Īvs Matons. "Ja Kubica to vēlēsies, mēs noteikti viņam dosim iespēju nākamajā gadā piedalīties vismaz kādā WTCC posmā."

Šobrīd Kubica pārstāv "Citroen" krāsas pasaules rallija čempionāta klasē WRC2, kur jau guvis divas uzvaras pēc kārtas.

Tomēr maz ticams, ka Kubica pēkšņi mainīs ieņemto virzienu un noslems startēt WTCC. Tādēļ "Citroen" jau nolūkojuši trīs citus braucējus - Ivanu Mulēru, Alanu Meņū un Robu Hafu, kuri iepriekšējās sezonās pārstāvēja nu jau aizgājušo "Chevrolet" komandu un bija dominējošais spēks pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
gopudate.net
Sporty motorowe - MotoGP, Æuæel, WTCC, Porsche...

     [+] [-]

, 2013-07-03 10:31, pirms 11 gadiem
DTM vai WTCC ir īstā vieta Kubicam pēc avārijas - pietiek blēņoties ar ralliju!