Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Lakrosa čempionāta pirmās kārtas otro spēļu rezultāti

Andrejs Siliņš

Lakrosa čempionāta pirmās kārtas otro spēļu rezultāti
Foto: llf.lv

Šodien, 25. 04. Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, Lakrosa kaujas laukā, pirmajā spēlē satikās Lakrosa klubs „Liepāja” un Lakrosa klubs „Valmieras puikas”.

Neskatoties uz „Valmieras puikas” pieredzes pārsvaru, pirmajā puslaikā, čempionāta jauniņie – Lakrosa klubs ”Liepāja” prata radīt apjukumu un uzbrukumi nevedās nevienam. Laukumā valdīja haoss. Lakrosa klubam „Valmieras puikas” izdevās sagrupēt spēkus un gūt trīs vārtus. Otrajā puslaikā „Liepāja” sasparojās, jauniņajiem izdevās vairākas reizes pamatīgi nobaidīt „Valmieras puikas” aizsardzību un vārtsargu, bet vārtus gūt tā arī neizdevās.

Rezultāts 0 : 13, Lakrosa klubam „Valmieras puikas” pirmā uzvara Latvijas Lakrosa čempionātā.

Šodienas otrajā spēlē spēkiem mērojās Lakrosa klubs „Rīga” un „Mītavas lakrosa klubs”. „Rīga” spēlēja apņēmīgi un stabili, izmantoja arī „Mītava” kļūdas kā rezultātā likumsakarīga uzvara 13 : 2. Lakrosa kluba „Rīga” rindās īpaši izcēlās uzbrucējs Jānis Brūvers – 4 gūti vārti.

Nākamās Latvijas Lakrosa čempionāta pirmās kārtas spēles norisēs 16.05. Jelgavā, un tur, Daugavas stadionā, savas intereses par čempiona titulu apspriedīs LK „Rīga” ar LK „Valmieras puikas”, „Mītava” LK ar LK „Liepāja” un LK „Valmieras puikas” ar „LK „Druva dynamite”.

llf.lv

Informāciju sagatavoja
Gatis Ginters
LLF Prezidents

     [+] [-]

, 2010-04-29 17:34, pirms 14 gadiem
intresanti , vai kādam Latviešu puikam ir kāds sasniegums lakrossā ? kāds kurš ar to pelna iztiku , un kāds kuram cerība tikt NLL ?