Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Latvijas lakrosa izlase izcīna 8. vietu "Berlin Open" turnīrā

Andrejs Siliņš

Latvijas lakrosa izlase izcīna 8. vietu "Berlin Open" turnīrā
Latvijas lakrosa izlase

Latvijas lakrosa izlasei debijā "Berlin Open" izdevās izcīnīt astoto vietu 20 komandu konkurencē, kas ir visnotaļ atzinīgs sasniegums priekš pirmās reizes šāda līmeņa turnīrā.

Vakar noslēdzās Eiropas lielākais regulārais lakrosa turnīrs, kurš bija pulcinājis lakrosa spēlētājus no deviņām valstīm un trīs kontinentiem. Latvija savā debijas reizē šajā turnīrā parādīja patiesi labu sniegumu un lika aizdomāties kā par izlasi , kas sagādās galvas sāpes ne vienai vien izlasei pasaules čempionātā Mančestrā pēc mēneša.

Pirmajā spēļu dienā, 18.jūnijā, Latvijas izlase aizvadīja 3 spēles. Pirmajā spēlē pret Čehijas nacionālo čempionu komandu LCC Radotin tika izcīnīts neizšķirts 3: 3. Otrajā spēlē Latvijas izlasei bija pamatīgs pārbaudījums, jo pretī stājās ASV klubs „Global Players”, kas iepriekšējā gadā Berlin Open izcīnīja otro vietu. Latvija diemžēl kapitulē ASV spēlētājiem un piedzīvo sakāvi 1:9. Zīmīgi, ka vienīgo šīs spēles vārtu autors no Latvijas izlases turnīra noslēgumā tiek nominēts kā Berlin Open MVP. Trešajā spēlē pret „Kopenhāgenas Mix team” tika aizvadīta dāņu laukuma pusē un pārliecinoša uzvara 15:1.

Otrā spēļu dienā Latvijas izlase izspēlēja pēdējo grupas spēli pret BLS Allstars no Vācijas izcīna pārliecinošu uzvaru 15:1. Ceturtdaļfināla izslēgšanas spēlēs pretī stājās USA Athletes International no ASV un tika piedzīvots zaudējums ar 8:10, kas liedza cīnīties par godalgotajām vietām.

Turnīra noslēguma dienā Latvijas izlasei bija iespēja cīnīties par 5 -8. vietu. Pirmajā spēlē tika piedzīvots minimāls zaudējums 7:8 pret ASV klubu USA Starz , un vēlāk nācās atzīt arī Čehijas komandas Jizni Mesto pārākumu ar 4:5, kas Latvijas izlase ierindoja 8.vietā.

Par Berlin Open vīriešu lakrosa turnīra uzvarētājiem kļuva Team Gatorade no ASV, kas finālā sagrāva Vācijas valsts izlasi.

Latvijas izlasei šis bija pēdējais starptautiskais gatavošanas posms pirms dalības pasaules lakrosa čempionātā Mančestrā, Anglijā, kas norisināsies no 14. - 25. jūlijam.

Izmantotie resursi:
llf.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-06-21 13:51, pirms 14 gadiem
Malači! ļoti patīkami, ka latvijā attīstās jauni sporta veidi. interesanti būtu, ja tādās pašās pēdas ietu arī beisbols vai amerikāņu futbols.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-21 13:55, pirms 14 gadiem
tommy90 rakstīja: Malači! ļoti patīkami, ka latvijā attīstās jauni sporta veidi. interesanti būtu, ja tādās pašās pēdas ietu arī beisbols vai amerikāņu futbols.
Lai am.futbols kkur "ietu", vispirms vajag vismaz kādas 2 komandas noorganizēt (tagad nav nevienas).

  -1 [+] [-]

, 2010-06-21 19:43, pirms 14 gadiem
kurš kļuva par MVP?
Artis?

  +3 [+] [-]

, 2010-06-22 10:17, pirms 14 gadiem
maurex rakstīja: kurš kļuva par MVP?
Artis?
Nē,Mareks Rubulis.