Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Latvijas lakrosa izlase dodas uz prestižo "Berlin Open" turnīru

Andrejs Siliņš

Latvijas lakrosa izlase dodas uz prestižo "Berlin Open" turnīru
Latvijas lakrosa izlase

Gatavojoties pasaules lakrosa čempionātam Mančesterā Latvijas lakrosa izlase pirmo reizi piedalīsies Eiropas prestižākajā lakrosa turnīrā "Berlin Open", kas norisināsies no 18. līdz 20. jūnijam Berlīnē, Vācijā.

Latvijas izlasei dalība "Berlin Open" ir pēdējais nozīmīgais turnīrs pirms došanās uz pasaules čempionātu lakrosā, kas norisināsies no 13. līdz 25. jūlijam Mančestrā, Anglijā. Latvijas izlases galvenais treneris P.Kalniņš ir iecerējis pārbaudīt izlases aizsardzību, uzbrukumu un izspēlēt galvenās taktiskās kombinācijas, kā arī nepieciešamības gadījumā koriģēt pussargu un uzbrucēju maiņas.

"Berlin Open" ir viens no Eiropas lielākajiem turnīriem, kurā ik gadu piedalās labākās Eiropas klubu komandas, kā arī vairākas komandas no ASV un Austrālijas. šajā gadā turnīrā piedalās 20 vīriešu komandas, no tām trīs valstu nacionālās izlases.

Informācija par turnīru pieejama berlinopen.de

  +2 [+] [-]

, 2010-06-17 18:25, pirms 14 gadiem
jauki maziet japaspele un tad Pasaules cempi jarada kads parsteigums...Lai veicas..

  +2 [+] [-]

, 2010-06-17 18:37, pirms 14 gadiem
:*