Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Notiks lakrosa izlases kandidātu atlase

Jānis Pārums

Gatavojoties Pasaules čempionātam lakrosā, no 3. līdz 6.augustam, Kandavā, norisinās Latvijas lakrosa izlases kandidātu 1.kārtas atlase.

Latvijas lakrosa federācija sadarbībā ar SIA "Direktoru skola" organizē izlases atlases 1.kārtu kur četru dienu intensīvos koptreniņos tiks izvēlēti līdz 35 spēlētājiem, kuri turpmākā gada laikā cīnīsies par 23 vietām Latvijas lakrosa izlasē un iespēju pārstāvēt Latviju pasaules lakrosa čempionātā, kurš norisināsies Mančestrā, Lielbritānijā 2010.gada jūlijā.

Atlasēs laikā spēlētāji demonstrēs individuālo spēles tehniku un fizisko izturību, kā arī apgūs jaunu spēles stratēģiju, un jaunas uzbrukuma un aizsardzības kombinācijas. Atlases 1.kārta noslēgsies ar spēli kurā tiks izmantoti jaunapgūtie taktikas elementi. Atlasi vadīs Latvijas izlases treneris Pauls Dzintars Kalniņš un lakrosa kluba "Rīga" treneris Artis Bariņš. Šajā atlasē piedalās 50 spēlētāji no Liepājas, Druvas, Jelgavas, Rīgas un Valmieras.

Rudenī paredzēta lakrosa izlases 1.kārtas izvēlēt kandidātu draudzības spēle ar Polijas valstsvienību.

Informāciju sagatavija:
Gatis Ginters, LLF prezidents