Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2997, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Mareku Mejeri

Šajā VEF podkāsta epizodē viesos bijušais VEF Rīga basketbolists Mareks Mejeris, kurš pastāstīja par savu basketbola karjeru, laiku VEF sastāvā un Latvijas izlasi.



Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Vanesu Jasu

Šoreiz "VEF Rīga" podkāstā TTT Rīga basketboliste un Eiropas U20 čempionāta sudraba medaļas ieguvēja Vanesa Jasa, kura pastāstīja par to, kā ir debitēt sieviešu Eirolīgā 16 gadu vecumā, par ne pārāk patīkamo pieredzi Spānijā, izcīnītajām sudraba medaļām ar Latvijas jauniešu izlasi un šo TTT Rīga sezonu.

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsta ar Andri Buli

Šoreiz VEF Rīga podkāstā aktieris, pasākumu un sporta raidījumu vadītājs Andris Bulis, kurš pastāstīja par savu Maikla Džordana kartīšu kolekciju, pieredzi darbā ar Deividu Bekhemu un to, vai Džonam Malkovičam ir kas kopīgs ar Luku Bankī. Andris atklāja arī to, kurš slēpies aiz Gunta maskas sporta raidījumā “Overtime TV”.

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Edgaru Buļu

Šoreiz VEF Rīga podkāstā sporta menedžeris un basketbola kluba “Rīgas Zeļļi” prezidents Edgars Buļs, kurš pastāstīja par viņa profesionālā basketbolista sapņiem, darbu LBS un izlašu menedžera lomu, idejas rašanos par “Rīgas Zeļļiem” un centās atbildēt, kura īpašāka - Aļona Ostapenko vai Anete Jēkabsone-Žogota.