Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2996, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Klausītava | "Basketstudija 2+1" ar Gulbenes jaunatnes treneri Oskaru Vīksnu

Klausītava | "Basketstudija 2+1" ar Gulbenes jaunatnes treneri Oskaru Vīksnu
Oskars Vīksne. Foto: Jānis Lārmanis

“Basketstudijā 2+1” viesojas par 2022. gada Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempioniem U14 vecumā kļuvušais Gulbenes BJSS basketbola komandas treneris Oskars Vīksne. Treneris pastāstīja par to kā noritēja darbs beidzot realizētajā reģionu izlašu projektā un par skatu uz jaunatnes basketbolu no Gulbenes.


Raimonds Feldmanis. Foto: LBS

Klausītava | "Basketstudija 2+1" ar Raimondu Feldmani

Latvijas basketbola savienības (LBS) podkāstā "Basketstudija 2+1" pie Reiņa Lāča un Gunta Keisela +1 šoreiz Latvijas 3x3 basketbola izlases treneris Raimonds Feldmanis, kurš pieņēmis izaicinājumu jaunajā sezonā strādāt ukraiņu basketbola milzī "Prometey".
Francis Lācis. Foto: LBS

Klausītava | "Basketstudija 2+1" ar bronzas medaļnieku Franci Lāci

Latvijas basketbola savienības (LBS) podkāstā "Basketstudija 2+1" pie Reiņa Lāča un Gunta Keisela +1 šoreiz 3x3 basketbola pasaules kausa izcīņas bronzas ieguvējs Francis Lācis. Saruna rit ne tikai par 3x3 basketbolu, bet arī divus metrus garā spēlētāja pieredzi koledžu basketbolā un pirmo pieredzi Nīderlandē.
Aleksa Gulbe. Foto: Basket.lv

Klausītava | "Basketstudija 2+1" ar dāmu izlases uzbrucēju Aleksu Gulbi

Latvijas basketbola savienības (LBS) podkāstā "Basketstudija 2+1" pie Reiņa Lāča un Gunta Keisela +1 šoreiz ir Latvijas sieviešu basketbola izlases spēka uzbrucēja Aleksa Gulbe, kura gatavojas Eiropas čempionātam, kas no 15. līdz 25. jūnijam norisināsies Televivā un Ļubļanā.