Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Krišu Upenieku

"Pa pāris kausiem" viesos šoreiz "Riga FC" komunikācijas nodaļas vadītājs Krišs Upenieks. Par darbu Sportacentrs.com, sporta komentēšanu, "Futbolbumbām", nonākšanu "Riga FC", Eirokausiem, treneriem, lielākajām uzvarām un rūgtuma brīžiem.



, 2024-03-27 18:23, pirms mēneša
Daudz par FC Riga.
, 2024-03-28 00:33, pirms mēneša
inčīgi

Klausītava | Devītnieks: Vai iespējams apdrošināt fanu bungas un savu mīļāko Latvijas izlases kreklu?

Bronzas pavasaris mudinājis ceļā doties arī tādus fanus, kuriem šī būs debija. Ostravu pārņems tūkstoši no Latvijas. Par savu drošību var parūpēties dažādi – arī apdrošinoties. Ciemos "Balcia Apdrošināšana" viceprezidents Reinis Bērzkalns. Savulaik regulāri pa sētas durvīm iekļuvis Rīgas Sporta pilī, kļuvis par Latvijas un Lietuvas čempionu florbolā, un arī hokeja nūja viņam nav sveša.Paldies par atbalstu EHR, Venden un Balcia Apdrošināšana

Klausītava | "Bufete": latvieša ceļš uz zvaigznēm F1 pasaulē

Pasaules sporta elitārāko sacensību vidū Pirmajai formulai ir īpaša vieta – nokļūt tur spēj vien izcilākie. Un runa nav tikai par braucējiem – arī inženieriem tas ir Everests. Reinis Vītols šajā pasaulē ir savējais jau teju desmit gadus un šonedēļ sāks darbu savā trešajā F-1 komandā.
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
1

Klausītava | "Sporta studijas" podkāsts ar Dāvi Bertānu

Šoreiz Latvijas Televīzijas "Sporta studijas aizkulises" podkāstā, pie Reiņa Ošenieka viesojas Latvijas izlases un Šarlotes ''Hornets'' basketbolists Dāvis Bertāns.