Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL sestās nedēļas spēļu apskats

Pēc nospēlētām sešām nedēļām NFL, sāk izkristalizēties spēcīgākie un ne tik spēcīgie. Ieskaties skaļāko notikumu apskatā “100 Jardi ar Pafbet”, kā arī interesantāko maču rezultātos par NFL sestajā nedēļā. Uz "karstā krēsla" nosēdinam "delfīnu" no Maiami.




Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.

Klausītava | Devītnieks: Rihards Marenis. Vītoliņa un Hārtlija atšķirības, trīs straiki un riešana

Rihards Marenis pārstāvējis Latvijas izlasi trīs pasaules čempionātos, spēlējot gan Boba Hārtlija, gan Harija Vītoliņa vadībā. Pēdējās četras sezonas 31 gadu vecais uzbrucējs pavadījis Zviedrijā. Sāka no trešās līgas, kur paralēli hokeja spēlēšanai ņēmis rokās urbi. Savulaik studējis Amerikā, kur atsauksmēs dzirdējis: viennozīmīgi derētu augstākajam līmenim, bet nāk no nepareizās līgas. Pirms spēlēm patīk uzmundrināt citus ar riešanu, bet uzaicinājumu uz Rīgas Dinamo saņēma pēc trīs straiku uzmešanas.Paldies par atbalstu EHR, Balcia apdrošināšana un Venden

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Vanesu Jasu

Šoreiz "VEF Rīga" podkāstā TTT Rīga basketboliste un Eiropas U20 čempionāta sudraba medaļas ieguvēja Vanesa Jasa, kura pastāstīja par to, kā ir debitēt sieviešu Eirolīgā 16 gadu vecumā, par ne pārāk patīkamo pieredzi Spānijā, izcīnītajām sudraba medaļām ar Latvijas jauniešu izlasi un šo TTT Rīga sezonu.