Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2998, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | Izrāviens: MVP, Porziņģa īstā komanda un Bertāna nebeidzamais potenciāls

Jaunākajā podkāsta ''Izrāviens'' epizodē Rihards ar Gustavu runā par Kristapa Porziņģa jauno sākumu Vašingtonā, Dāvja Bertāna neregulāri ugunīgajiem vakariem Dalasā, sezona ''tumšo zirdziņu'' uz sezonas MVP balvu un par bēdīgo ''Lakers'' vienību.



1

Klausītava | "William Hill TV": saruna ar Hariju Vītoliņu

Nepilnu nedēļu pirms PČ hokejā "William Hill TV" studijā tradicionāli viesojas Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, kurš sarunā ar Valdi Valteru un Artūru Barovskis dalās pārdomās par sagatavošanās posmu, pārbaudes spēlēm un iezīmē galvenos izaicnājumus gaidāmajam pasaules čempionātam.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.

Klausītava | "Ģenerālis" un Zeps par Eirolīgas "play-off" startu

"Ģenerālis" Valdis Valters kopā ar Raimondu Zepu atskatās Eirolīgas sezonu, kā arī prognozē līgas čempionus.