Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2246, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas smiltīs spēlēs četri olimpieši

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas Pludmales volejbola līga sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju jau ceturto gadu organizē šova turnīru „King of the beach” ar Latvijas titulētāko pludmales volejbolistu piedalīšanos, kas šogad notiks 15.jūlijā pie pludmales sporta centra „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100, Rīgā.

Ņemot vērā to, ka šis ir Olimpiskais gads un Latviju Londonas Olimpiskajās spēlēs pārstāvēs divi pludmales volejbola dueti, tad „King of the beach” pasākuma dienas plāns ir mainīts, lai ikvienam būtu iespēja klātienē vērot Pasaules līmeņa un Olimpisko spēļu cienīgu sniegumu pludmales volejbolā. Ierasto 8 dalībnieku vietā šogad turnīrā piedalīsies tikai četri spēlētāji - Olimpisko spēļu dalībnieki - Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš.

Olimpieši aizvadīs divas dažādas cīņas. Vispirms no pl.13.00 līdz 14.15 notiks cīņa par Olimpiskā Pludmales karaļa titulu, kur kā ierasts, visi dalībnieki izspēlēs katrs ar katru pa vienam pilnam setam. Uzvarētājs tiks noteikts saskaitot setu rezultātus. Uzvarētājs būs tikai viens!

Bet pasākuma noslēgumā pēc 15:00 tiks izspēlēta Olimpiskā spēle - „Olimpisko milžu cīņa”, kur Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins spēlēs pret Mārtiņu Pļaviņu/Jāni Šmēdiņu. Tas ir jāredz!