Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2566, Did:0, useCase: 3

"King of the beach" turnīram kvalificējas Toms Benjavs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šovakar Majoru pludmalē norisinājās “King of the beach 2014” atlases turnīrā, kurā piedalījās 16 pludmales volejbolisti. Veiksmīgākais izrādījās Toms Benjavs, pirmo reizi iekļūstot šo sacensību dalībnieku vidū.

Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju jau sesto gadu pēc kārtas organizē „King of the beach” jeb pludmales karaļa titula izcīņa vīriešiem. Iepriekšējos gados par pludmales karali divreiz kronēts Jānis Šmēdiņš (2012, 2013), bet uzvarētāja laurus plūkuši arī Toms Šmēdiņš (2009), Aleksandrs Samoilovs (2010) un Ingars Ivanovs (2011), bet šogad čempionu kronēsim 17.augustā.

Šogad turnīrā piedalīsies astoņi pludmales volejbolisti. Seši no viņiem – Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš, Ruslans Sorokins, Aleksandrs Solovejs, Toms Šmēdiņš – uzreiz tika iekļauti pamatturnīra dalībnieku vidū, bet uz atlikušajām divām vietām pretendēja 16 kandidāti.

Šovakar Majoru pludmalē norisinājās kvalifikācijas turnīrs, kurā piedalījās Haralds Regža, Armands Āboliņš, Edvarts Buivids, Edgars Točs, Rihards Finsters, Toms Benjavs, Raimonds Vilmanis, Ģirts Glāzers, Arnis Tunte, Kaspars Salmiņš, Klāvs Zaļkalns, Kristaps Punculis, Jānis Celmiņš, Andis Grambergs, Mārcis Jirgensons un Māris Orups. Pretendenti tika sadalīti četrās grupās. Sākumā tika atsijāti astoņi dalībnieki, bet pēc tam vēl četri.

Izšķirošajā finālčetriniekā iekļuva Haralds Regža, Armands Āboliņš, Edgars Točs un Toms Benjavs, no kuriem veiksmīgākais izrādījās pēdējais. Līdz ar to tieši Benjavs ieguvis iespēju svētdien cīnīties par pludmales karaļa titulu.

Cerības piedalīties „King of the beach 2014” turnīrā saglabā arī Haralds Regža, Armands Āboliņš un Edgars Točs, kuri piedalīsies līdzjutēju balsojumā. Tas sāksies rīt 12:00 un turpināsies līdz piektdienas 9:00.

Atgādinām, ka līdzās „King of the beach 2014” turnīram svētdien, 17.augustā “BeachBox” stadionā (Rīga, Brīvības gatve 201) pirmo reizi norisināsies arī “Queen of the beach” sacensības. Tajā piedalīsies četras pludmales volejbolistes. Trīs finālistes jau zināmas - Ilze Liepiņlauska, Marta Ozoliņa un Sanda Ragozina uzvarēja kvalifikācijas sacensībās, bet ceturtā tiks noteikta līdzjutēju balsojumā (arī tas notiks no trešdienas 12:00 līdz piektdienas 9:00).

  +1 [+] [-]

, 2014-08-12 21:49, pirms 10 gadiem
Jānis Celmiņš
HAHAHAHAHAHA Ko tad šis tur pazaudējis? čalis mākoņos lidinās

  +2 [+] [-]

, 2014-08-12 22:08, pirms 10 gadiem
Aizej un pasēdi uz rezervistu soliņa kā īstais Biedrs... Te kāds ir izcīnījis vietu godīgā izspēlē, bet kāds atkal piekakājis netu....
biedrinjsh#15 rakstīja: Jānis Celmiņš
HAHAHAHAHAHA Ko tad šis tur pazaudējis? čalis mākoņos lidinās