Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Rubīns pievienojies izlasei un jau trenējas, Lapinskim jādodas mājās

Rubīns pievienojies izlasei un jau trenējas, Lapinskim jādodas mājās
Kristians Rubīns komandas biedru apskāvienos. Foto: Reuters/Scanpix

Otrdienas pēcpusdienā Tamperē pirmo treniņu kā šī pasaules čempionāta spēlētājs aizvadījis Kristiāns Rubīns. Līdz ar viņa pieteikšanu Latvijas hokeja izlasi atstājis uzbrucējs Oskars Lapinskis.

Rubīns pēc ilga ceļa no Ziemeļamerikas Tamperē ieradās otrdien un vēlāk jau aizvadīja treniņu, kurā piedalījās arī vārtsargs Gustavs Grigals, aizsargs Artūrs Kulda un vēl turnīram nepieteiktais uzbrucējs Klāvs Veinbergs.

Līdz ar Rubīna ierašanos mājās jāatgriežas Lapinskim, jo uz pasaules čempionātu komanda devās 25 spēlētāju sastāvā, taču, gaidot, kas notiks ar ziemeļamerikāņiem, turnīram tika pieteikti 23 hokejisti. Tagad viņiem pievienojies Rubīns, bet vēl viena vieta palikusi brīva, jo nav skaidrības, vai izlasei pievienosies Teodors Bļugers.

24 gadus vecais Kristiāns Rubīns līdz šim pārstāvējis Latvijas izlasi divos pasaules čempionātos – 2018. gadā Dānijā viņš izcēlās ar 1+1 un palīdzēja sasniegt ceturtdaļfinālu, bet pērn Rīgā laukumā devās sešos mačos, atkal gūstot vienus vārtus un pievienojot vienu piespēli.

Aizsargs šosezon debitēja Toronto "Maple Leafs" rindās, laukumā dodoties trīs spēlēs. Sezonas lielāko daļu viņš aizvadīja fārmklubā Toronto "Marlies".

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-05-17 18:39, pirms 2 gadiem
Nekas, Lapinskim jāturpina strādāt un tad jau nākamgad varēs aizbraukt uz čempi, ja turpinās progresēt.