Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

R. Ābols: "Esam izdarījuši secinājumus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

R. Ābols: "Esam izdarījuši secinājumus"
Rodrigo Ābols. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu ievadījusi ar zaudējumu, bet šovakar pretī stāsies mājiniece Somija. Komandas kapteinis Rodrigo Ābols pēc treniņa atzina, ka turnīrs ir pārāk īss, lai pārdzīvotu par neveiksmēm. Savukārt Renārs Krastenbergs pauda, ka otrā spēle divās dienās vienmēr ir izaicinājums.

"Zaudējumus vienmēr vajag aizmirst pēc iespējas ātrāk. No rīta izanalizējām kļūdas, ko pielaidām. Pasaules čempionāts ir pārāk īss. Nav laika nokārt galvu par zaudējumiem, tāpat kā nav laika staigāt ar paceltu galvu pēc uzvarām," sacīja Latvijas izlases kapteinis Rodrigo Ābols.

"Noteikti disciplīna – devām pārāk daudz iespēju spēlēt vairākumā," par izceltajām kļūdām un problēmām stāstīja Ābols. "Ielaistajos vārtos uzdāvinājām momentus – nebija tā, ka viņi mūs apspēlēja. Mazākumā nedrīkstam atstāt Elvi tādā situācijā, trešie vārti – nedabūjām ripu iekšā pretinieku zonas dziļumā. Tās bija galvenās kļūdas."

Ābols spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Rūdolfu Balceru un Ronaldu Ķēniņu. Virknējums neaizvadīja nevienu pārbaudes spēli, un pasaules čempionāta pirmajā spēlē bija redzamas aizķeršanās. "Bija dienas spēle, tāpēc pēc tam bija laiks izrunāt. Parunājām par vairākumu. Esam izdarījuši secinājumus un šodien centīsimies problēmas salabot," pauda Ābols.

"Daudz esam spēlējuši pret Somiju. Zinām, ka viņi spēlē pragmatisku un gudru hokeju. Kad rodas iespēja, viņi sēžas virsū. Kad nav, tad mierīgi atkāpjas, neatkarīgi no pretinieka. Spēle būs pavisam citāda nekā vakar pret amerikāņiem. Mierīgāka. Ne lēnāka, bet mierīgāka un kontrolēta," norādīja Ābols.

"Gatavosimies līdz pašai spēlei," pēc treniņa pauda Renārs Krastenbergs. Uzbrucējs pēc atklāšanas spēles tika pie šuves uz kājas, ko skāra slida. "Otrā spēle divās dienās vienmēr ir grūta, vienmēr jāiegulda pūles, lai atjaunotos, lai atpūstos. Taču – jūtos labi. Viss būs kārtībā." Krastenbergs atzīmēja, ka Latvijas izlasei spēlēšana no otrā numura pozīcijas būs ērtāka.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

  +2 [+] [-]

, 2022-05-14 14:33, pirms 2 gadiem
Es arī esmu izdarijis secinājumus un sapratu ka šodien janopērk vairāk alus, nekā vakar!

     [+] [-]

, 2022-05-14 15:22, pirms 2 gadiem
😁😁😁

Mārdža Simpsone rakstīja: Es arī esmu izdarijis secinājumus un sapratu ka šodien janopērk vairāk alus, nekā vakar!

     [+] [-]

, 2022-05-14 15:29, pirms 2 gadiem
Vakarā redzēsim kādus secinājumus esat izdarījuši !