Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Kalvītis norāda, ka Baltkrievijas izlase no pasaules čempionāta netiks izslēgta

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalvītis norāda, ka Baltkrievijas izlase no pasaules čempionāta netiks izslēgta
Aigars Kalvītis. Foto: Ilmārs Znotiņš, LHF.lv

Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis ziņu aģentūrai LETA atklājis, ka Baltkrievijas izlases izslēgšana no pasaules čempionāta hokejā netiek izskatīta.

"Nekādā gadījumā! Mēs esam vienas hokeja ģimenes locekļi," izteicās Kalvītis, kurš atklāja, ka Baltkrievijas hokeja federācija LHF lūgusi nodrošināt Baltkrievijas izlases hokejistu, treneru un apkalpes personāla drošību, kaut informācija par gadījumiem, kad kāds no ārpuses būtu centies kontaktēties ar Baltkrievijas delegācijas pārstāvjiem neesot.

Kā ziņojām, tad vakar Rīgas mēra Mārtiņa Staķa un Latvijas Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča vadībā pie "Radisson Blu Hotel Latvija" viesnīcas, kurā uzturas pasaules čempionāta dalībnieces, Baltkrievijas valsts oficiālā karoga vietā mastā tika uzlikts Baltkrievijas vēsturiskais baltsarkanbaltais karogs, ko Baltkrievijas valsts oficiāli izmantoja laika posmos no 1918. līdz 1919., kā arī no 1991. līdz 1994. gadam.

Pirmdien Baltkrievija saistībā ar notikušo izraidīja Latvijas vēstnieku un diplomātus, un Latvija atbildēja ar tādu pašu gājienu. Notikušais ir ķēdes reakcija pēc vakardienas incidenta, kad Baltkrievija nolaupīja savā gaisa telpā atrodošos lidojumu, lai apcietinātu vienu no valsti pametušajiem opozicionāriem.

Baltkrievijas izlasei šajās pasaules meistarsacīkstēs līdz šim izdevies izcīnīt četrus punktus - pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums (2:4) pret A grupas līderi Slovākiju, otrajā mačā pārsteidzoši tika pieveikta Zviedrija (1:0), bet vakar Baltkrievija ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Čehijai.

Avots:
LETA

 +10 [+] [-]

, 2021-05-25 10:28, pirms 3 gadiem
protams sportiski nav jaaiztiek,bet ne tu,resnais vepri to lemsi...

  +5 [+] [-]

, 2021-05-25 10:30, pirms 3 gadiem
Čekas atlieka.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-25 11:04, pirms 3 gadiem
Skaidrs,ka komandu izslēgt būtu muļķība,hokejisti jau nav vainīgi savas valsts vadītāju izdarību dēļ.Atceroties PSRS laika gājienus un Lukašenko ir tīrs tā laika produkts ar tā laika domāšanu,tad drīzāk viņš piedraudēs IIHF,ja baltisarkanbaltie karogi netiks noņemti,tad Baltkrievijas izlase boikotēs šo čempionātu.Šim scenārijam es vairāk noticētu.Tās gan ir visas manas subjektīvās pārdomas,bet sajūta tāda,ka būs turpinājums šim politiskajiem trokšņiem arī hokeja dārziņā.
Slēpts komentārs: KANDESA

  +1 [+] [-]

, 2021-05-25 11:43, pirms 3 gadiem
Ruksīt , kādas ģimenes ? Mafijas......

  +1 [+] [-]

, 2021-05-25 11:58, pirms 3 gadiem
Nē, nu protams, tas, ko vajag darīt, ir pabubināt kaut ko par nepieļaujamu rīcību un aizliegt kaut kur braukt vampīriem, kuri nekur netaisās braukt. Izmest nah Baltkrieviju ārā no visām iespējamām starptautiskajām organizācijām, ja jau viņi visiem spļauj virsū. Lai taisa savus čempionātus kopā ar Krieviju, Ķīnu, Ziemeļkoreju. Kāda, bļ.. vēl Eiropa.
Slēpts komentārs: kleperis999

     [+] [-]

, 2021-05-25 13:08, pirms 3 gadiem
Kāpēc neviens žurnālists nevarētu pajautāt gan Kalvim, gan Nočnaja Ļiga arbitram divus jautājumus - jūsu domas par Lukas izgājienu (nosodat, "moja hata s kraju", nezinu, neesmu lietas kursā) un jūsu ieteikumi, ko darīt ar Tarākānu?

  -2 [+] [-]

, 2021-05-25 13:45, pirms 3 gadiem
kāds informējiet naciķus, ka latviešu valodā nav tāda vārda tarakāns, ir prusaks. Savādāk naciķi laikam tika pa krievu lapām dzīvo

  +2 [+] [-]

, 2021-05-25 13:53, pirms 3 gadiem
KANDESA rakstīja: kāds informējiet naciķus, ka latviešu valodā nav tāda vārda tarakāns, ir prusaks. Savādāk naciķi laikam tika pa krievu lapām dzīvo
Ja rakstītu, piemēram, Pipis, tad neviens nesaprastu. Ja lietojam Xiulo, tad visi zina par ko ir runa

  +2 [+] [-]

, 2021-05-25 14:41, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Kāpēc neviens žurnālists nevarētu pajautāt gan Kalvim, gan Nočnaja Ļiga arbitram divus jautājumus - jūsu domas par Lukas izgājienu (nosodat, "moja hata s kraju", nezinu, neesmu lietas kursā) un jūsu ieteikumi, ko darīt ar Tarākānu?
Atbilde būs "Nekomentēšu, jo negribu jaukt sportu ar politiku".
Atbildi mēs visi zinam: "Man ir bailes par savu vietu vai savām attiecībām!"

     [+] [-]

, 2021-05-25 19:10, pirms 3 gadiem
resnais vepris lidz sim neko nav darijis,tagad so rauj uz pusem,fuzels,cekisti- davai vepri,kusti...