Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

"Twitter" čalas: tādus hokeja svētkus un emocijas ir vērts gaidīt gadu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Twitter" čalas: tādus hokeja svētkus un emocijas ir vērts gaidīt gadu
Latvijas hokeja līdzjutēji pasaules čempionāta spēlē pret Norvēģiju. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlase otrdien noslēdza savu dalību pasaules hokeja čempionātā, ar rezultātu 4:1 pārspējot Norvēģiju. Pēc mača līdzjutēji negatīvas emocijas nepauž, visi izrādot prieku par hokejistu sniegumu, kaut cerības uz ceturtdaļfināla sasniegšanu zuda jau vakar.

Latvija šajā pasaules čempionātā izcīnīja trīs uzvaras, pārspējot Austriju, Itāliju un Norvēģiju, bet zaudēja četrām potenciālajām apakšgrupas favorītēm. Līdzjutēji atgādina, ka pilnīgi visos Latvijas mačos bija intriga līdz pēdējām minūtēm. To, ka izlase aizvadījusi labu turnīru, saka pat Valdis Valters, kurš pozitīvi izsakās ļoti reti.

Šī gada pasaules čempionātu Latvijas izlase noslēdza 10. vietā. Nākamais turnīrs notiks Šveicē, bet pēc tam 2021. gadā pasaules labākie spēlētāji jau tiksies Rīgā un Minskā.