Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Austrijas līderis Rafls: "Nav nekādu šaubu, ka Latvija bija pelnījusi uzvaru"

Agris Suveizda

Austrijas līderis Rafls: "Nav nekādu šaubu, ka Latvija bija pelnījusi uzvaru"
Mihaels Rafls. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu sāka ar uzvaru pār Austriju (5:2), četrus vārtus gūstot pēdējā trešdaļā. Turnīra mājaslapā tiek piedāvāti abu komandu uzbrucēju Rūdolfa Balcera un Mihaela Rafla komentāri.

Latvijas rindās spilgtu spēli aizvadīja Otavas "Senators" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš vienus vārtus guva pats un asistēja vēl trīs vārtu guvumos: "Iemetu to pirmo ripu, un jebkurš spēlētājs jums pateiks, ka vārtu gūšana ceļ spārnos spēles turpinājumā. Visi mūsu vārti tika gūti pēc skaistām epizodēm, un mēs vienkārši izmantojām tās iespējas. Austrija smagi cīnījās divus periodus, bet vienkārši zinājām, ka ir ļoti grūti tik smagi un tik agresīvi spēlēt visas 60 minūtes. Palikām pie sava spēles plāna un izmantojām izdevības."

Austrijas pirmos vārtus mazākumā guva Filadelfijas "Flyers" uzbrucējs Mihaels Rafls, kurš šosezon 67 spēlēs sakrāja 18 (6+12) punktus: "Pirms trešās trešdaļas bijām labās pozīcijās. Rezultāts tobrīd bija neizšķirts 1:1, un pret Latviju tajā spēles brīdī nevar prasīt īpaši vairāk. Taču dārgi samaksājām par sīkumiem. Nespēlējām tā, kā mums vajadzēja to darīt, pelnījām pārāk daudz noraidījumus, un Latvija ir laba komanda ar čaļiem, kuri var dabūt ripu vārtos. Nav nekādu šaubu, ka Latvija bija pelnījusi uzvaru.

Latvija rīt plkst. 21:15 pēc Latvijas laika tiksies ar Šveici, bet Austrija agrajā spēlē plkst. 13:15 spēkosies pret Krieviju.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2019...

     [+] [-]

, 2019-05-12 12:07, pirms 5 gadiem
Austrieši saplosīs Ovečkinu & Co...
😎