Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas kapteinis: "Kā tagad atgriezties mājās un skatīties acīs faniem un radiem?"

Agris Suveizda

Baltkrievijas kapteinis: "Kā tagad atgriezties mājās un skatīties acīs faniem un radiem?"
Aleksandrs Pavlovičs
Foto: Sputnik/Scanpix

Baltkrievijas hokeja izlase trīs no četriem vārtiem ielaida mazākumā un izšķirošajā spēlē pasaules čempionātā ar 0:4 piedzīvoja sakāvi pret Austriju, izkrītot uz 1. divīziju, kurā iepriekšējoreiz spēlēja 2004. gadā.

Baltkrievijas izlases kapteinis Aleksandrs Pavlovičs: "Centāmies kontrolēt spēli, bet viss aizgāja greizi… Nezinu, kā to nosaukt – par veiksmi vai neveiksmi. Nerealizējām savas iespējas, pie svešiem vārtiem ripa lēkāja pa vārtu līniju, bet mūsu vārtos lidoja no pašu spēlētājiem. Vienkārši nespēju saprast, kā tas varēja notikt. Nezinu, kā tagad atgriezties Baltkrievijā, kā skatīties acīs mūsu līdzjutējiem un tuviniekiem. Jāizdara viss, lai Baltkrievija jau pēc gada atgrieztos elitē."

Baltkrievijas izlases galvenā trenera pienākumu izpildītājs Sergejs Puškovs: "Čempionāta līmenis ir diezgan augsts. Un šajā līmenī, kādā notika spēles, mūsu puiši nespēj spēlēt. Spēle pret čehiem atņēma ļoti daudz spēka, pret austriešiem vairs nespējām turēt labu tempu un ievērot disciplīnu. Centāmies to kompensēt ar atdevi, taču pēc mūsu kļūdām – jo īpaši trim neattaisnotiem noraidījumiem – austrieši parādīja simtprocentīgu realizāciju. Tas ir vienkārši neticami! Vakar pret čehiem lieliski spēlējām mazākumā, bet šodien nesanāca.

Piekrītu, ka vairāki spēlētāji sāka spēlēt pārāk individuāli. Pleta noraidījums ir viņa personīgi. Tas ir uz viņa sirdsapziņas, jo tieši tajā brīdī mums iemeta otros vārtos. Rezultāts ilgi bija 0:1. Pirmie vārti bija kuriozi, puiši turpināja strādāt, bet notikušais salauza spēli. Saprotams, ka būs kritika no prezidenta puses, jo uzdevumu neesam izpildījuši. Taču vēlreiz atkārtošu, ka turnīra līmenis šogad ir ļoti augsts. Ne pārāk labi izskatījāmies fiziski, guvām maz vārtu. Uzbrucējiem jāspēlē asāk, lai gan metienu skaits statistikā ir pietiekams. Bet asu uzbrucēju, kuri lien uz vārtiem un salauž aizsargus, mums nebija. Protams, no Pleta un Lenglē gaidījām kvalitatīvāku spēli. Pēc Lūisa aiziešanas centāmies mainīt spēli, sakārtot aizsardzību. Un uzskatu, ka arī izdevās. Taču uzbrucēji nospēlēja ļoti zemā līmenī. Ja es būtu treneris no paša sākuma, sastāvs, iespējams, būtu cits, tomēr notikušajā nevajag vainot Lūisu."

Baltkrievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Kitarovs: "Noraidījumus izskaidrot vispār nav iespējams. Tā ir parastākā disciplīna. Šī mums bija svarīgākā spēle turnīrā, bet tāda sajūta, it kā mēs to nesapratām. Visi spēlētāji ir pieredzējuši, taču emocijām tādā mačā nav vietas – tikai trenera plāna sausa izpilde. Viss bija mūsu pašu rokās, bet… Visi centāmies atgriezties spēlē, tomēr tādu rezultātu atspēlēt ir grūti – jo īpaši, kad paši gūstam maz vārtu. Pretinieki vienkārši sēdēja aizsardzībā, pie pirmās iespējas meta ārā ripu un atkal nostājās aizsardzībā, neļaujot mums neko izveidot.

Kādēļ metam maz vārtu? Arī pirms čempionāta viss bija tieši tāpat. Mums bija viena cerība – labi nospēlēt aizsardzībā, neielaižot vārtus. Tad mums būtu kāda iespēja. Kā atrast spēkus pēdējai spēlei? Tie nav jāatrod, tas ir profesionālisms. Paskatīsimies, cik katrs no mums ir vērts un kas kuram ir rakstīts uz krūtīm un muguras. Katrs parādīs, ko viņš ir vai nav vērts. Vai bija jāatlaiž treneris? Puiši, tas nav jautājums mums, bet gan federācijai. Gadu no gada cīnījāmies par palikšanu, bet šogad tas neizdevās. Mums ir vadība, treneri, novērošanas padomes. Atbrauksim mājās, un viņi mums visu izstāstīs."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

  +4 [+] [-]

, 2018-05-13 10:16, pirms 6 gadiem
LOL! Strunts par faniem un radiem tie kā Borodač teiktu "poimut i prosķjat", bet vot Baķka gan var par 30 sētniekiem vairāk Minskā uztaist! Risinājums - prasiet politisko patvērumu Dānijā!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-13 10:31, pirms 6 gadiem
Štrunts par faniem! Kā tu Baķkam acīs paskatīsies?

  +2 [+] [-]

, 2018-05-13 10:33, pirms 6 gadiem
Tak Ūsainis tur visu federaciju ar apkopējām priekšgalā atlaidīs. 😁 nebūs nekada pārsteiguma.

 +10 [+] [-]

, 2018-05-13 10:33, pirms 6 gadiem
Vēlreiz jāsaka paldies tiem mūsu vecākiem un viņu puišiem, kuri lauza ceļu hokejā dažādos veidos un dažādās valstīs (Šveicē, Norvēģijā, Amerikā u.c.), savādāk mēs, visdrīzāk, būtu turpat, kur baltkrievi šobrīd...

 +12 [+] [-]

, 2018-05-13 11:03, pirms 6 gadiem
12 speletaji no KHL komanda un komanda atvadas no augstakas divizijas. KHL limenis ir teiksim ta, ir videji zems. Bez naudas si liga neko nespej piedavat.

  +8 [+] [-]

, 2018-05-13 11:28, pirms 6 gadiem
Khl līmenis visā krāšņumā, ne velti OS DEL līga gandrīz apspēlēja pRUSaku zvjozdas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-05-13 11:48, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Vēlreiz jāsaka paldies tiem mūsu vecākiem un viņu puišiem, kuri lauza ceļu hokejā dažādos veidos un dažādās valstīs (Šveicē, Norvēģijā, Amerikā u.c.), savādāk mēs, visdrīzāk, būtu turpat, kur baltkrievi šobrīd...
Neaprunā MHL zvaigznes. Viņi spēlē ļoti augstā līmenī un uzvarētu gan Argentīnu, gan Jamaiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-13 12:18, pirms 6 gadiem
als rakstīja: LOL! Strunts par faniem un radiem tie kā Borodač teiktu "poimut i prosķjat", bet vot Baķka gan var par 30 sētniekiem vairāk Minskā uztaist! Risinājums - prasiet politisko patvērumu Dānijā!

šis belaru kapteiņa Pavloviča teksts ir "mājiens ar mietu":

"Saprotams, ka būs kritika no prezidenta puses, jo uzdevumu neesam izpildījuši. "

  +2 [+] [-]

, 2018-05-13 12:33, pirms 6 gadiem
Baķka pizdi iedos tā, ka nevajag.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-13 12:44, pirms 6 gadiem
Reeberbahn rakstīja: 12 speletaji no KHL komanda un komanda atvadas no augstakas divizijas. KHL limenis ir teiksim ta, ir videji zems. Bez naudas si liga neko nespej piedavat.
Ir jau svarīgi arī kāda loma KHL tiem spēlētājiem. Starp baltkrieviem, izņemot viņu naturalizētos kanādiešu, reti kurš ir nosaucams par līderi un punktu mašīnu... Arī letiņu vidū, lielākā daļa ko tā var nosaukt šogad palikuši malā, izņemot Indraši, kuram ir diezgan neveiksmīgs turnīrs. Citi (runāju par Latviju) savu spēju robežās un sev doto uzdevumu izpilda diezgan labi.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-13 13:12, pirms 6 gadiem
Baltkrievi ierēc, ka nav noķēruši leišus basketā, tad vismaz hoķī baidzot ir izdevies

  +1 [+] [-]

, 2018-05-13 13:23, pirms 6 gadiem
Vadims Felzenbahers rakstīja: ne MHL, ne KHL nav vainīgs, ka letiņi(arī baltkrievi, kazahi) nemāk hoķi augstākajā līmenī spēlēt

ne somiem, ne krieviem, ne slovākiem spēlēšana KHL netraucē spēlēt labu hoķi, izcīnīt uzvaras
Ne somi, ne slovāki neiet uz KHL kā "bāzi izlasei" Un krieviem KHL ir tiaki lai SKA un CSKA ir kur slidināties. Viss pārējais KHL ir joks.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-13 13:56, pirms 6 gadiem
Pārsmieties var.Tie sūda belari tagad vaino leģionārus.Cilvēkus ,kuri pieņēma viņu pilsonību,lai varētu pārstāvēt Baltkrieviju pasaules čempionātā.Skatos statistikā Pletam divi punkti,Lingletam viens.Vēl tikai diviem belariem ir divi punkti Vorobejam un Pavlovičam.Nav ko brīnīties par baltkrievu nevarību,jo gadus trīs atpakaļ HK Venta U-18 vinnēja Baltkrievijas čempionātu savā vecuma grupā.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-13 14:28, pirms 6 gadiem
Kad ūsainais diktators piedalīsies Nočnaja Hakeinaja Ļiga zvaigžņu spēlē un iestums bortā spēlētāju ar balto ķiveri un 11. numuru, tad Baltkrievijā sāks atdzimt hokejs. Ātrāk ne.

     [+] [-]

, 2018-05-13 15:13, pirms 6 gadiem
Vadims Felzenbahers rakstīja: ne MHL, ne KHL nav vainīgs, ka letiņi(arī baltkrievi, kazahi) nemāk hoķi augstākajā līmenī spēlēt

ne somiem, ne krieviem, ne slovākiem spēlēšana KHL netraucē spēlēt labu hoķi, izcīnīt uzvaras
Debils esi? Slovaki pat mus jau gadiem nevar vinnet!

  -2 [+] [-]

, 2018-05-13 18:37, pirms 6 gadiem
Nākošgad tas kas bija ar Baltkrieviju notiks ar Latviju!

     [+] [-]

, 2018-05-13 21:17, pirms 6 gadiem
j.b. reģistrējies šodien, drošvien 100. hmb profiltrollis, nevar p;ardzīvot, ka VEFs ticis VTB P/O

  -1 [+] [-]

, 2018-05-14 00:15, pirms 6 gadiem
janis_berzins_1915942388697533 tu pats esi debīls, ka dažas spēles nepadevās, un uzreiz Slovākijas hoķis ir sūdīgāks par Latvijas hoķi? Tu ko smejies lohatron? Slovākija ir viena no septiņām ir zvaigžņu valsts hokejā. Tas pats ar Somija zaudēja Dānijai un Vācijai, tad jau Somijai ir sūdīgāks par šiem hoķis? Vai arī kāda švakāka valsts līmenītis uzvar lielos Kanāda, Somija, Slovākija, ASV, Zviedrija, Čehija un Krievija hoķī, tad jau sanāk dēļ dažiem mačiem viņi ir spēcīgāki par šīm septiņu zvaigžņu koamdām. Tas pats arī ar Ukrainu, kam nejiet tagad hoķis. Arī tāpat Ukrainas hoķis ir vienalga ir Itālijas, Francijas, Slovēnijas, Austrijas un Kazahstānas līmenis. Katraj valstī kā kuru reizi neveicas, un ir gan veiksme uzsmaidījusi. Tas pats Latvijas, Šveices, Vācijas, Dānijas, Baltkrievijas un Norvēģijas ir šis otrais augstais līmenis.