Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Debitante Dienvidkoreja uz pasaules čempionātu ved sešus naturalizētos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Debitante Dienvidkoreja uz pasaules čempionātu ved sešus naturalizētos
Maikls Svifts
Foto: Sipa USA/Scanpix

Dienvidkorejas izlase, kas šajā nedēļā debitēs pasaules čempionāta elites divīzijā, nosaukusi 25 spēlētājus, kuri Dānijā piedalīsies turnīrā. Starp viņiem ir seši naturalizētie hokejisti.

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Dienvidkoreja varēja piedalīties kā rīkotāja, un pirmā pārbaude uz pasaules skatuves beidzās ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Grupā ar 1:2 tika zaudēts čehiem, ar 0:4 Kanādai un ar 0:8 Šveicei, bet cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā ar 2:5 nācās piekāpties Somijas valstsvienībai. Ar rezultatīviem metieniem izcēlās Činhujs Ans un Broks Radunsks, un abi piedalīsies arī pasaules čempionātā.

Kanādietis Radunsks ir viens no sešiem naturalizētajiem spēlētājiem. 35 gadus vecais uzbrucējs uz Āzijas līgu pārcēlās 2008. gadā, un visas sezonas viņš pārstāvējis vienu un to pašu komandu – "Anyang Halla". Šajā sezonā viņš 23 mačos tika pie 11 punktiem, bet olimpiskajās spēlēs izcēlās ar 1+1. "Halla" vārtus sargāja Mets Daltons, kurš Phjončhanā tika galā ar 90,1% metienu. Viņš uz Dienvidkoreju pārcēlās 2014. gadā, bet pirms tam trīs sezonas pavadīja Kontinentālajā hokeja līgā.

28 gadus vecais aizsargs Alekss Plānts 2007. gadā Nacionālajā hokeja līgā tika draftēts ar 15. numuru, viņu aizrunājot Edmontonas "Oilers". Šīs komandas rindās 1,96 metrus garais hokejists trīs sezonu laikā aizvadīja tikai desmit spēles, izdarot divas piespēles. Arī Braiens Jangs ir spēlējis "Oilers", aizvadot 17 mačus, bet Āzijas līgā viņš spēlē kopš 2010. gada. Maikls Svifts, kurš turp devās gadu vēlāk, aizvadītajā sezonā kļuva par Āzijas līgas rezultatīvāko hokejistu, 27 spēlēs sakrājot 42 punktus. Arī Ēriks Regans Dienvidkorejā spēlē kopš 2011. gada.

Svifts ir vienīgais Dienvidkorejas izlases spēlētājs, kurš ir starp 20 rezultatīvākajiem Āzijas līgā. 11. pozīciju ieņem aizsargs Hjoks Kims, kurš 28 mačos tika pie 24 punktiem, bet viņam neatradās vieta nedz olimpiskajā, nedz pasaules čempionāta sastāvā. 22. vietā ir naturalizētais amerikānis Maiks Testvuids, kurš 22 spēlēs tika pie 21 punkta un piedalījās olimpiskajās spēlēs, taču pasaules čempionātā viņa nebūs.

Dienvidkorejas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargsJonsins LīDaemyung
Sonče PaksGangwon
Mets DaltonsAnyang Halla
AizsargsJončuns SoDaemyung
Hjončols SonsAnyang Halla
Alekss PlāntsAnyang Halla
Vončuns KimsAnyang Halla
Ēriks RegansAnyang Halla
Donku LīAnyang Halla
Braiens JangsDaemyung
Hjonho ODaemyung
UzbrucējsČinhujs AnsAnyang Halla
Sanhuns SinsAnyang Halla
Sanvu SinsAnyang Halla
Maikls SviftsGangwon
Vusans PaksAnyang Halla
Činkju PaksSangmu
Minho ČoAnyang Halla
Broks RadunsksAnyang Halla
Kisons KimsAnyang Halla
Sanvuks KimsAnyang Halla
Vončons KimsAnyang Halla
Čonhjons LīYonsei
Jončuns LīDaemyung
Čonvu ČonsSangmu

  +4 [+] [-]

, 2018-05-02 23:02, pirms 6 gadiem
Kaut kāds radu tusiņš tā pannu ģīmju izlase..

     [+] [-]

, 2018-05-02 23:12, pirms 6 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Kaut kāds radu tusiņš tā pannu ģīmju izlase..
Pannu ģīmju izlase Šis man tagad atausīs atmiņā pret spēli ar LV!!

  +2 [+] [-]

, 2018-05-02 23:17, pirms 6 gadiem
Činhujs ")
Slēpts komentārs: san4ito

  +3 [+] [-]

, 2018-05-02 23:33, pirms 6 gadiem
Mani patīkami pārsteidz komentētāju izdoma. Jāskatās tikai netikt pašiem izvālētiem

  -3 [+] [-]

, 2018-05-02 23:41, pirms 6 gadiem
san4ito rakstīja: Šitos šķībacainos tak visi vālēs anālajā
Cerams, jo spriežot pēc pārbaudes spēlēm, šķiet ari Latvijas izlasei līdzīgs liktenis.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-02 23:54, pirms 6 gadiem
Zombijs rakstīja: Cerams, jo spriežot pēc pārbaudes spēlēm, šķiet ari Latvijas izlasei līdzīgs liktenis.
Vēl viens apdauzītais. Ko tu vari spriest pēc pārbaudes spēlēm? Tāpēc jau tās sauc par "pārbaudes spēlēm". Cik reizes ir bijis, ka pārbaudes spēlēs nospēlē labi un īstajās cīņās paliek uz dir*as. Pēc PČ, tad varēsim spriest.

     [+] [-]

, 2018-05-03 00:55, pirms 6 gadiem
san4ito rakstīja: Vēl viens apdauzītais. Ko tu vari spriest pēc pārbaudes spēlēm? Tāpēc jau tās sauc par "pārbaudes spēlēm". Cik reizes ir bijis, ka pārbaudes spēlēs nospēlē labi un īstajās cīņās paliek uz dir*as. Pēc PČ, tad varēsim spriest.
Pareizi! Nav tālu jāmeklē! Pavisam nesen RD Ozo vadībā aizvadīja lieliskas pārbaudes spēles. Un kāds bija sezonas sākums???
Ticu, ka Latvija nodrošinās vietu augstākajā līgā jau pēc pirmajiem 3 mačiem!

  -3 [+] [-]

, 2018-05-03 06:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка