Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Latvijai būs maz cerību, ja Krievija nospēlēs pareizi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tambijevs: "Latvijai būs maz cerību, ja Krievija nospēlēs pareizi"
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

HK "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs pirms pasaules čempionāta B grupas līdervienību dueļa atzīst, ka Krievija ir neapšaubāma favorīte, taču Latvijas izlasei papildus motivācija nav vajadzīga, tāpēc spēle būs interesanta. Savukārt tikmēr pretinieku federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks atzīst, ka latvieši ir lepni un agresīvi, Sočos iegūtā pārliecība tagad vērojama arī pasaules čempionātā.

"Domāju, ka mačs būs interesants. Latvijas izlase šobrīd acīmredzami ir uz viļņa, spēlē pārliecinoši. Puiši jau sen spēlē kopā, redzams, ka komanda saliedēta," akcentē Leonīds Tambijevs. "Ja krievi nebūs pietiekami noskaņojušies un ja pieļaus kļūdas, tad pretuzbrukumos latvieši viņus var sodīt. Latvijas izlases vairākums ir ļoti neslikts. Vadošo lomā loma būs spēles disciplīnai. Šajā turnīrā esmu redzējis visas Krievijas spēles, visi strādā, spēlē līdzsvaroti, izpilda Znaroka norādījumus. Krievijas izlase ir neapšaubāma favorīte - ja komanda nospēlēs pareizi un disciplinēti, tad Latvijai būs maz cerību. Latvijai nevajag papildus motivāciju mačos pret Krieviju, šīs spēles vienmēr ir īpašas. Tas ir īsts derbijs, apspēlēt Krieviju mazajai Latvijai vienmēr ir prestiži, katra reize ir liels notikums. Ja latvieši ieķersies spēlē un būs šūpoles, tad spēle veidosies ļoti interesanta. Komandas gars Latvijas komandai ir, komanda cīnīsies līdz pēdējam, gulsies zem ripām un turēsies."

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks: "Latvijai ir saspēlējusies un teicama komanda - tas ir viņu panākumu noslēpums, bez tam arī treneru darbs, spēlētāji tiek pareizi savirknēti. Latvieši ir lepni un agresīvi. To viņi pierādīja jau olimpiādē, kad apspēlēja šveiciešus un ar kanādiešiem spēlēja 1:1. Sočos iegūtā pārliecība ir pārnesta uz pasaules čempionāta mačiem. Viņi spēlē asi, mačs nebūs viegls."

Krievijas izlases aizsargs Jegors Jakovļevs: "Mums uzdevums ir viens - uzvarēt katrā mačā. Latvijai ir ātra komanda, ļoti labs vārtsargs, viņi apspēlēja amerikāņus. Gatavosimies mačam un slīpēsim to, kas mums būs vajadzīgs izslēgšanas spēlēs."

Izmantotie resursi:
www.championat.com
www.rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-17 11:38, pirms 10 gadiem
Patīkami, ka Tretjaks tik atzinīgi izsakās

     [+] [-]

, 2014-05-17 11:44, pirms 10 gadiem
Krieviem šogad ir komanda, iepriekš bija stāri, vai vienkārši bars ar labiem spēlētājiem.Tīri uz papīra, protams, krievi ir favorīti.
BET ir viena lieta, kas strādā Latvijas labā-KRIEVI ir favorīti, viņi domā kā favorīti.
Komandu varbūt znaroks izveidoja, bet vai viņš spēja mainīt spēlētāju domāšanu-šaubos.Latvijas cerība ir tā, ka Krievija nenovērtēs Latviešus.
Protams, jebkurā gadijumā uzvara nevienam nenāks viegli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-17 11:49, pirms 10 gadiem
pica9 rakstīja: malacis tambiks zin ko runā, nākamgad viņu gribētu redzēt virsaiša vietā
spaisu sapīpējies?

  +4 [+] [-]

, 2014-05-17 12:08, pirms 10 gadiem
Ivan Drago Vs Rocky (tie kas zin spēka rangu tie sapratīs )

     [+] [-]

, 2014-05-17 12:21, pirms 10 gadiem
Ja LV izturees pirmaas 10min,tad muuseejiem ir ceriibas!!!!!!!Ja pareizi esu sapratis tad Kulda nespeelees.Tas suudiigi

     [+] [-]

, 2014-05-17 13:16, pirms 10 gadiem
Lieleku akstu ka Tambijevs vajag vel pameklet !!