Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Somijai no NHL pievienojas Haula, zviedri piesaka Burstrēmu

Agris Suveizda

Somijai no NHL pievienojas Haula, zviedri piesaka Burstrēmu
Ēriks Haula
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas izlasei pasaules čempionātā Minskā pievienojies 23 gadus vecais aizsargs Niklass Burstrēms, vēsta Starptautiskā hokeja federācija. Zviedrija oficiāli reģistrējusi arī vārtsargu Līnusu Ulmarku, bet Somijas valstsvienību papildinājis uzbrucējs Ēriks Haula.

Zviedrijas izlasē savainojumu dēļ čempionāts priekšlaicīgi beidzās aizsargiem Danielam Rahimi (nieru asiņošana) un Jūnasam Ahnelovam (pleca trauma). Palicis vien ar sešiem aizsargiem, Zviedrijas treneru korpuss palīgā izsauca Niklasu Burstrēmu, kurš šosezon Zviedrijas čempiones Šellefteo AIK rindās 55 spēlēs tika pie 20 (6+14) punktiem un pozitīva lietderības koeficienta +12.

Burstrēms iepriekš Zviedrijas izlasē ir aizvadījis 18 spēles un ticis pie četrām rezultatīvām piespēlēm, taču pasaules čempionātos 23 gadus vecais aizsargs vēl nav piedalījies. Zviedrijas Hokeja federācija paziņojusi, ka čempionātam izdevies pieteikt arī 20 gadus veco "Modo" vārtsargu Līnusu Ulmarku, kurš šovakar pret Franciju būs Andeša Nilsona dublieris. Bez Ņujorkas "Islanders" vārtu vīra Nilsona zviedri iepriekš bija pieteikuši arī Jūakimu Ēriksonu.

Tikmēr Somijas izlasei pievienojies 23 gadus vecais Ēriks Haula, kurš savā debijas sezonā Nacionālajā hokeja līgā Minesotas "Wild" kreklā regulārajā sezonā aizvadīja 46 spēles, guva sešus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Stenlija kausa izcīņā Haula 13 spēlēs tika pie septiņiem (4+3) punktiem. "Wild" Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā sešās spēlēs atzina Čikāgas "Blackhawks" pārākumu. Haula ir piedalījies vienā pasaules U20 un divos pasaules U18 čempionātos, bet pieaugušo izlasē tā viņam būs debija.

Izmantotie resursi:
Burstrom joins Sweden - 2014 WM - International...
Haula - 2014 WM - International Ice Hockey...

  +2 [+] [-]

, 2014-05-15 17:02, pirms 10 gadiem
Agri butu uzrakstijis Bušēms uzreiz saprastu par ko iet runa a te raksti nezin kā, saprast nevar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-15 17:28, pirms 10 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: nesaprotu, kāpēc LV nevarēt pieteikt Dārziņu vai Spruktu, vai tad šie nav atpūtušies?

tas pats Karsums- vesels kā rukts, bet izlasē negrib spēlēt.

kas tad tie par spēlētājiem, kur patriotisms? gļēvuļi!!! interesē tikai krievu naudu, bet par trūcīgo Latviju negrib spēlēt
Cik sapratu tad mums vairs nav vietas kur pieteikt, bet biju arī domājis par šo, vaitad nevarēja atstāt vienu vietu Dārziņam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja