Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Bikovs: "No Sušinska šķirties bija ļoti sāpīgi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bikovs: "No Sušinska šķirties bija ļoti sāpīgi"
Vjačeslavs Bikovs
Foto: AP

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pastāstījis, ka viņam ir bijis ļoti nepatīkami atskaitīt no izlases pieredzējušo Maksimu Sušinski. Savu izvēli viņš skaidro ar to, ka neuzskata, ka Sušinskis fiziski spētu izturēt visu čempionātu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Krievijas izlases sastāvā pasaules čempionātā Šveicē nespēlēs pieredzējušais uzbrucējs Maksims Sušinskis. Komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs atzina, ka viņam bijis sāpīgi no komandas atskaitīt Sušinski, taču tāpat pastāstīja, kādēļ viņš to ir izdarījis:

"Vissāpīgāk man bija šķirties no Maksima Sušinska. Viņš bija mūsu kapteinis Čehijā, tāpat viņš ir viens no mūsu hokeja līderiem, taču dzīve ņem savu. Uzskatām, ka tiem spēlētājiem, kuri palika izlasē, ir lielāks potenciāls uzturēt sevi vislabākajā fiziskajā formā nopietnās spēlēs. Zinu, Maksimam ir ļoti sāpīgi. Skaidrs, ka viņš pārdzīvo, bet tā ir mūsu izvēle. Arī Šveicē, iespējams, ka nāksies atvadīties no kāda spēlētāja, tas būs vēl sāpīgāk. Nemeklēju sapratni no līdzjutēju puses. Esmu drošs, ka daudzi mums nepiekritīs, taču viss tiek darīts komandas labā."

Tāpat Bikovs atklāja, ka vismaz čempionāta pirmajās spēlēs komandas pirmais vārtsargs būs Iļja Brizgalovs, kuram ir lielāka pieredze nekā Jerjomenko un Košečkinam.

Krievijas izlases sastāvs spēlei pret Ungāriju

Vārtsargi: Iļja Brizgalovs (Coyotes), Aleksandrs Jerjomenko (Salavat Yulaev), Vasīlijs Košečkins (Lada).

Aizsargi: Iļja Nikuļins (Ak Bars), Vitālijs Atjušovs (Metallurg Mag.), Konstantīns Kornejevs (CSKA), Vitālijs Proškins (Salavat Yulaev), Vitālijs Višņevskis (Lokomotiv), Oļegs Tverdovskis (Salavat Yulaev), Dmitrijs Kaļiņins (Coyotes), Antons Volčenkovs (Senators), Deniss Grebeškovs (Oilers).

Uzbrucēji: Daniss Zaripovs (Ak Bars), Aleksejs Morozovs (Ak Bars), Aleksejs Terešenko (Salavat Yulaev), Sergejs Mozjakins (Atlant), Antons Kurjanovs (Avangard), Pjotrs Ščastlivijs (CSKA), Oļegs Saprikins (CSKA), Aleksandrs Radulovs (Salavat Yulaev), Aleksandrs Perežogins (Salavat Yulaev), Konstantīns Gorovikovs (SKA), Sergejs Zinovjevs (Dinamo, Maskava), Iļja Kovaļčuks (Thrashers), Aleksandrs Frolovs (Kings).

Izmantotie resursi:
championat.ru
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-04-22 22:36, pirms 15 gadiem
Prieks ka vismaz paskaidro kas un kapēc
ne tā kā mūsu ''sakapā bortā, pa muguru''

     [+] [-]

, 2009-04-22 22:38, pirms 15 gadiem
Gelašvili?! Viņam vēl priekšā Nabokovs un Varlamovs (lai gan domāju, ka pat Varlamovu nepaņemtu)... gan pienāks arī viņa kārta (viņš vēl ļoti jauns)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 22:46, pirms 15 gadiem
tas nav attiecinam tikai uz krieviju

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 22:50, pirms 15 gadiem
kriksis rakstīja: a kur ir Gelasvili???
Viņš var izmēģināt spēkus Gruzijas izlasē!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-22 22:53, pirms 15 gadiem
jā, ka tik nav jānožēlo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-04-22 23:17, pirms 15 gadiem
Kaada mums dala gar krievelu izlasi?! Lai izkrit pirmaja karta (ak ja ta varetu notikt) labi nejauksu ar politiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-23 08:49, pirms 15 gadiem
Ar uzbrukuma līniju Krievijai viss ir štokos. Joprojām neizprotu - kas Bikovam bija par iemeslu neņemt Pervišinu. Viņi pārī ar Ņikuļinu ir Gagarina kausa ieguvēju AK Bars aizsardzības balsts un arī skaitliskā vairākuma realizācijas kaldinātaji. Nemaz jau nerunajot par šī pāra lielisko saspēli. Ka tik vecajam Bukam nav japardomā sava izvēle...

     [+] [-]

, 2009-04-23 09:12, pirms 15 gadiem
Tulīt ar atbrauks Markovs un Kovalevs no MTL

     [+] [-]

, 2009-04-23 13:25, pirms 15 gadiem
lidz vasingtonas brigadei ari ilgi nav jagaida

     [+] [-]

, 2009-04-23 13:46, pirms 15 gadiem
ovechkin8 rakstīja: Tulīt ar atbrauks Markovs un Kovalevs no MTL
pag, pag - Krievijas izlase nav beizmeera. Varbuut kaads no shiem buus sastaavaa, tachu reaalaak, ka tiks aizpildiitas 2 papildvietas uz naakamo kaartu.

     [+] [-]

, 2009-04-23 13:47, pirms 15 gadiem
Kaņepe rakstīja: Ar uzbrukuma līniju Krievijai viss ir štokos. Joprojām neizprotu - kas Bikovam bija par iemeslu neņemt Pervišinu. Viņi pārī ar Ņikuļinu ir Gagarina kausa ieguvēju AK Bars aizsardzības balsts un arī skaitliskā vairākuma realizācijas kaldinātaji. Nemaz jau nerunajot par šī pāra lielisko saspēli. Ka tik vecajam Bukam nav japardomā sava izvēle...
Krikunovs gan saka, ka nav shtokos, shobriid esot probleemas ar centriem...

     [+] [-]

, 2009-04-23 15:09, pirms 15 gadiem
Morozovs un Radulovs - lieliski centri.