Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Čehija pagarinājumā pieveic Somiju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Čehija pagarinājumā pieveic Somiju
Jans Mareks atzīmē vārtu guvumu
Foto: AP

Eirotūres pēdējā posma pēdējā spēlē Čehijas izlase pagarinājumā ar 4:3 pieveica Somiju. Neskatoties uz izcīnīto panākumu, Čehija Eirotūres kopvērtējumā palika pēdējā vietā, bet pirmo vietu jau iepriekš bija nodrošinājusi Krievija.

Dienas pirmajā spēlē Krievija ar 6:3 pieveica Zviedriju. Čehijas hokejisti šodienas spēli uzsāka ļoti veiksmīgi. Jau ceturtajā minūtē Jans Mareks atklāja spēles rezultātu, bet vēl vēlāk tieši Mareks panāca jau 2:0. Arī Somijas hokejisti nesnauda, vēl līdz pirmajam pārtraukumam izlīdzinot rezultātu.

Spēles otrajā trešdaļā neviena no komandām vārtus gūt nespēja, bet spēles 46. minūtē Františeks Lušeks panāca 3:2 čehu labā. Somijai bija nepieciešamas tikai 25 sekundes, lai atjaunotu līdzsvaru šajā mačā. Pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot tā arī neizdevās, bet pagarinājumā pārāki bija Čehijas hokejisti, kuri jau pirmajā minūtē guva uzvaras vārtus - 4:3.

Šī uzvara čehiem no turnīra tabulas viedokļa gan neko nedeva, jo viņi palika pēdējā vietā. Par uzvarētājiem ļoti pārliecinoši kļuva Krievijas hokejisti.

Interesanti, ka Somija un Čehija spēlēs vienā apakšgrupā arī pasaules čempionātā. Vēl šajā grupā spēlēs arī Dānija un Norvēģija.

Eirotūres kopvērtējums:

VietaIzlasePunkti
1.Krievija28
2.Somija16
3.Zviedrija15
4.Čehija13

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-04-20 00:35, pirms 15 gadiem
shogad rezultaati ljoti mainiigi! iisti pat nevar saprast,kaads vareetu buut galiigais vietu sadaliijums chempionaataa... nu veelu veiksmi skandinaaviem, jo Krievi un Kanaada buus ciets rieksts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-04-20 10:42, pirms 15 gadiem
Man gan shkjiet, ka finālāa buus RUS-CAN, jo CZE liidz shim raada diezgan nestabilu speeli, tie pashi slovaaki 2x sagraava chehus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-20 20:45, pirms 15 gadiem
Lauriits rakstīja: Man gan shkjiet, ka finālāa buus RUS-CAN, jo CZE liidz shim raada diezgan nestabilu speeli, tie pashi slovaaki 2x sagraava chehus!
Diez vai finala bus RUS-CAN jo krievijas izlasē nav izteiktu "melnā darba " veicēju ir tikai savu klubu līderi, kas diez vai spēs veidot loti augstvērtīgu komandu.