Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Fetisovs: "Bikovam ir jāturpina darbs"

Fetisovs: "Bikovam ir jāturpina darbs"
Vjačeslavs Bikovs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas sporta ministrs Vjačeslavs Fetisovs, vēl pirms Pasaules čempionāta finālspēles, atzinis, ka arī turpmāk pie izlases stūres vēlētos redzēt tieši pašreizējo galveno treneri Vjačeslavu Bikovu.

"Pēdējās olimpiskajās spēlēs Turīnā nostartējām neveiksmīgi, jo netrāpījām ar treneriem (galvenais treneris bija Vladimirs Krikunovs, kurš šogad bija Latvijas izlases konsultants – aut.). Tas, ka izlasi pašreiz vada Bikovs ir gudrs lēmums. Svarīgi, ka viņš saprot mūsdienu spēlētāju psiholoģiju. Šo faktu mēs neņēmām vērā Turīnā. Mums bija viss izņemot pareizu komandas vadību. Es esmu par to, lai Bikovs paliktu līdz pat 2010.gada olimpiskajām spēlēm Vankūverā. Lai viņš strādā ar izlasi ilgi un veiksmīgi," atzina Fetisovs.

Atgādināsim, ka Krievijas hokeja izlase pēc 15 gadu pārtraukuma, svētdien triumfēja Pasaules čempionātā, finālspēlē, pagarinājumā ar 5:4 pieveicot mājniekus, kanādiešus.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-19 00:10, pirms 16 gadiem
ta jau vēlreiz uzvarēs Kanādā

  -2 [+] [-]

, 2008-05-19 00:11, pirms 16 gadiem
muusdienaas neuzvaramu komandu nav
Slēpts komentārs: davix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-19 00:39, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: Kā savādāk? Neesmu dzirdējis, ka pēc uzvaras atlaiž!!

Neviens jau nesaka, ka atlaidīs, pats var aiziet un to Fetisovs negrib

     [+] [-]

, 2008-05-19 00:39, pirms 16 gadiem
nu cik var mulkjibas rakstiit. Rus uzvareej un tas jau ir fakts, Can specigs pretinieks.

Fetisovs par Bikovu to vel teica krietni pirms finala vai pat pirms pusfinala. tas tiem kas kaut ko nezin.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-19 01:39, pirms 16 gadiem
Nu loģiski tak

  +2 [+] [-]

, 2008-05-19 06:58, pirms 16 gadiem
Tieši pateicoties Bikovam krievi uzvarēja šo čempionātu.Neviens jau vairs neatcerās,kā krievu žurnālisti gribāja Bikovam uzspiest ņemt izlasē to lūzeru Jašinu,jau čempionāta gaitā pārmetumi ,ka neņem izlasē Kovaļovu.Un simtprocentīgi emu pārliecināts,ka jebkurš cits treneris būtu Kovaļčuku nosēdinājis rezervē,bet nē Bikovs viņam uzticējās līdz galam un te ir rezultāts.
Lai kā es turējos par kanādiešiem,visu cieņu Bikovam un vinā izveidotajai izlasei,kas tiešām šo spēli uzvarēja pelnīti.

     [+] [-]

, 2008-05-19 07:46, pirms 16 gadiem
Pirmoreizi cakar redzēju ka Bikovs smaida

  -1 [+] [-]

, 2008-05-19 09:06, pirms 16 gadiem
Bikovam jāturpina strādāt, tieši tā, bet pilnīgi skaidrs, ka Hičkoks nekad vairs nebūs Kanādas izlases treneris.Viņš varēs turpināt trenēt Kolumbusu un mācīt spēlēt uz rezultāta noturēšanu...

  -2 [+] [-]

, 2008-05-19 09:36, pirms 16 gadiem
Kā ar negribētos teikt RUS bija spēcīgāki.Gaidīju,ka uz otru spēles pusi CAN dēļ fiziskā sāks ņemt virsroku,tāču notika otrādi.Pat 38 gadīgais Fjodorovs kļuva ātrāks.Hičkoka kļūda bija likt aizsargiem sagaidīt RUS superstārus tik dziļi zonā ,atkāpjoties.Tomēr piekritīsiet,ka lidz Turīnas spēles līmenim mačš neizvilka-tikai 1.periods.Nenoliedzot RUS uzvaras taisnīgumu-tomēr gribu pievērst uzmanību abiem Kovaļčuka goliem.Izlīdzinot rezultātu viņš piespēli no zonā ieejošā Proškina saņēma kādu metru esot jau zonā(var pateikt pēc dzeltenā bumbuļa uz borta).Zinu,ka tiesneši tagad ļoti liberāli skatās uz šo,taču likums paliek likums.Uzvaras vārtu gadījumā(TV tos gan parādīja tikai vienu reizi) man šķita ,ka Fjodorova piespēle tomēr nedaudz ,bet atstāja zonu.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 09:50, pirms 16 gadiem
Nebija tā RU stiprāka par CAN nevienā rādītājā!
Tikai CAN bija stipri dumjāki,jo uzkāpa uz tā paša grabekļa kur LV!
Pārāk ātri noticēja uzvarai un aizgāja aizsardzībā!Ar RU šis variants neiet cauri,jo ar viņiem spēlējot jaspēlē no 1 līdz 60 minūtei!

     [+] [-]

, 2008-05-19 09:51, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Kā ar negribētos teikt RUS bija spēcīgāki.Gaidīju,ka uz otru spēles pusi CAN dēļ fiziskā sāks ņemt virsroku,tāču notika otrādi.Pat 38 gadīgais Fjodorovs kļuva ātrāks.Hičkoka kļūda bija likt aizsargiem sagaidīt RUS superstārus tik dziļi zonā ,atkāpjoties.Tomēr piekritīsiet,ka lidz Turīnas spēles līmenim mačš neizvilka-tikai 1.periods.Nenoliedzot RUS uzvaras taisnīgumu-tomēr gribu pievērst uzmanību abiem Kovaļčuka goliem.Izlīdzinot rezultātu viņš piespēli no zonā ieejošā Proškina saņēma kādu metru esot jau zonā(var pateikt pēc dzeltenā bumbuļa uz borta).Zinu,ka tiesneši tagad ļoti liberāli skatās uz šo,taču likums paliek likums.Uzvaras vārtu gadījumā(TV tos gan parādīja tikai vienu reizi) man šķita ,ka Fjodorova piespēle tomēr nedaudz ,bet atstāja zonu.

Pirmajos divos periodos man ne mirkli neradās šaubas par Kanādas uzvaru. Pat pēc 4:2, kad kanādieši , atdodot spēles iniciatīvu krieviem, turpināja spēlēt ļoti nosvērti un disciplinēti. Trešajā periodā viss mainījās par cik tur tiem grādiem. Absolūti nekādas pretestības vid. zonā, tā kā Tu saki, - viņi pārāk tālu aizgāja atpakaļ pie saviem vārtiem. Krieviem izdevās uzspiest savu stilu uzbrukuma zonā un trešie vārti bija tikai laika jautājums. Bet neizskatījās, ka kanādieši ir paguruši, domāju, ka viņi spēles pavedienu izlaida no rokām 3. perioda sākumā.Visādā ziņā krievu uzvara pelnīta, lai kā man to negribētos.Kas attiecas uz zonas aizmugurēm, tad tās pēdējos gados tiek traktētas ļoti brīvi, metrs šur vai tur...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 10:27, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Pirmajos divos periodos man ne mirkli neradās šaubas par Kanādas uzvaru. Pat pēc 4:2, kad kanādieši , atdodot spēles iniciatīvu krieviem, turpināja spēlēt ļoti nosvērti un disciplinēti. Trešajā periodā viss mainījās par cik tur tiem grādiem. Absolūti nekādas pretestības vid. zonā, tā kā Tu saki, - viņi pārāk tālu aizgāja atpakaļ pie saviem vārtiem. Krieviem izdevās uzspiest savu stilu uzbrukuma zonā un trešie vārti bija tikai laika jautājums. Bet neizskatījās, ka kanādieši ir paguruši, domāju, ka viņi spēles pavedienu izlaida no rokām 3. perioda sākumā.Visādā ziņā krievu uzvara pelnīta, lai kā man to negribētos.Kas attiecas uz zonas aizmugurēm, tad tās pēdējos gados tiek traktētas ļoti brīvi, metrs šur vai tur...


Iespējams, tas izklausīsies pēc liekuļošanas, taču arī kad bija 1:3 un 2:4 man kkā bija iekšējs miers un pārliecība, ka "tas vēl nebūs viss"...
Krievijas izlase spēlēja savu spēli un bija tikai viens jautājums nevis vai Krievijas izlase samazinaš rezultāta starpību, bet KAD tas notiks.
Kā izrādījās ne tikai samazināja, bet arī izlīdināja un beigās uzvarēja.

Taču nevar nepamanīt vēl vienu Krievijas izlases mīnusu - aizsargi meistarības ziņā krietni atpaliek no "zvaigžņotajiem" uzbrucējiem, tāpēc arī bieži vien sapinas meistarībā un izveido momentus uz saviem vārtiem.

Par aizmuguri runājot. Vai tad nav tā, ka ja komanta izved ripu no savas zonas, bet tad kļūdās un ripa ieslīd atpakaļ, kur to pārķer pretinieku spēlētājs, kurš nav paspējis iziet no zonas, tad aizmugures nav? Man liekas, ka tā ir... un šādā gadījumā Fjodorova "aizmugure" ir nepareiza... tāpat kā tiesneši "nepamanīja", kā Sušinski, pēc tam kad kļūdījas pie savas zilās līnija (un vēlāk "atveda" otro golu Kanādas labā) kanādietis vnk "nopļāva" ar nūju...

     [+] [-]

, 2008-05-19 11:20, pirms 16 gadiem
Juris

Krievijas izlases mīnusus kanādieši diemžēl nespēja izmantot trešajā periodā. Tas ir fakts.
Par aizmugurēm nezinu, toties skaidri varēja konstatēt, ka krievi uzvar gandrīz visos iemetienos, - elementā, kurš tradicionāli skaitās kanādiešu stiprā puse. Tas mani nedaudz izbrīnija.
Kas attiecas uz tiesāšanu, tad , vismaz man likās, ka tā ir puslīdz objektīva, resp. kļūdaina gan uz vienu, gan otru pusi. Skaidrs, ka Nešam tās bija 2 minūtes, tāpat kā pirmajā periodā krievam 2+2 par asinīm.Vēl tur bija daži momenti...
Skatoties spēli kopumā, radās iespaids, ka krievi vairāk grib uzvarēt, vismaz trešajā periodā tas bija redzams ļoti uzskatāmi.Nesapratu, ko Hičkoks gribēja panākt ar šo rezultāta noturēšanu.
Arī man bija skaidrs, ka pēc otrā perioda viss vēl nebūt nav beidzies.

     [+] [-]

, 2008-05-19 11:44, pirms 16 gadiem
Par kādu spēlesbeigšanu pirms svilpes mūsdienu hokejā var runāt.Ja tev nebūs pretspēles,tad jau 20.sek.ir mūžība.Atliek cerēt uz vārtsargu,bet par Vordu man neradās iespaids,ka viņš noķēris tādu fīlingu kā Masaļskis pret somiem,kad pretinieks vairs netic,ka varēs iemest.Starp citu pie lielā spiediena RUS nemaz tik daudz nemeta.Iemetieni-jā,noteikti viens no zaudējuma iemesliem.CAN laipati tiek galā ar to vai tā nevarēja vai negribēja atrast pretspēli.Bet par bobeni es saucu ,ja tādam vārtsargam kā Nabokovs iemet no 30 grādu leņķa tuvajā stūrī.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 12:16, pirms 16 gadiem
Good job Mr. Bikov! lielākā daļa noteikti neatceras, ka pats Bikovs kopā ar Homutovu 80g. otrajā pusē plosījās PSRS izlasē. Un vārtos bija Arča.

  -2 [+] [-]

, 2008-05-19 13:10, pirms 16 gadiem
Protams ka japaliek! Ka ta savadak!

     [+] [-]

, 2008-05-19 15:00, pirms 16 gadiem
Art. rakstīja: Good job Mr. Bikov! lielākā daļa noteikti neatceras, ka pats Bikovs kopā ar Homutovu 80g. otrajā pusē plosījās PSRS izlasē. Un vārtos bija Arča.


Un Vitālijs Samolovs arī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-19 15:23, pirms 16 gadiem
Skatoties spēli kopumā, radās iespaids, ka krievi vairāk grib uzvarēt, vismaz trešajā periodā tas bija redzams ļoti uzskatāmi.


Starp citu, šis moments arī ir ZPD tēmas vērts (tāpat kā ar zviedriem "Red Wings" un izlases sastāvā).
Šī izlase (ne tikai šogad) spēlē ar ļoti lielu iedvesmu, pat zināmu pašpārliecinātības devu. Tb spēlē tā kā to dara Ziemeļamerikāņi. Iepriekš, lai arī meistari, iespējams, bija vēl labāki, bet viņi spēlēja bez "uguntiņas", tāpēc arī zaudēja daudzas spēles, kuras bija jāvinnē. Nezinu (precīzāk, nojaušu, bet tas jau ir "ārpus sporta" sadaļā) kas par vainu, bet vecā modeļa Krievijas izlase visas savas spēles jau bija zaudējuši pirms tam, kad viņi izslidoja laukumā.
Tagad Ovečkins... iet kā tanks T90 - pat 3 kanādieši viņu nevar apturēt... (nemaz nerunājot, ka viņš visus kanādiešus (dažreiz pat divus) nostumj no ceļa).
Kovaļčuks... visu turnīru bija spēle nemaz negāja, taču viņš centās (pat n-tās soda minūtes sapelnīja) un, redz, izšķirošajā momentā "nokautēja" visu Kanādu (un ne tikai Kanādu ).
Afinogenovs, Radulovs... lai arī augumā nav nekādi lielie cīnās ar ar kanādiešim par katru laukuma kvadrātmilimetru. Sevišķi Radulovs. Var redzēt, ka viņam ir ne mazāks talants kā Kovi un Ovi.


Par aizmugurēm nezinu, toties skaidri varēja konstatēt, ka krievi uzvar gandrīz visos iemetienos, - elementā, kurš tradicionāli skaitās kanādiešu stiprā puse.

Cik jau nu vairs kanādiešu... tagad Eiropas vadošajās līgās arī tieks trādāts pie šiem elementiem + kur tad citur ja ne NHL spēlē lielākā daļa Krievijas izlases (komandas kodols).



Kas attiecas uz tiesāšanu, tad , vismaz man likās, ka tā ir puslīdz objektīva, resp. kļūdaina gan uz vienu, gan otru pusi. Skaidrs, ka Nešam tās bija 2 minūtes, tāpat kā pirmajā periodā krievam 2+2 par asinīm.Vēl tur bija daži momenti...


Tiesāšana šitajā čempionātā bija... ar tādu čempionātu pat Maltas (pilsētas) čempionātu tiesāt būtu kauns...
Laikam jau jāatgriežas pie THN rudenī paustajai domai - tiesnešiem no laukuma ir JĀPAZŪD. Un viņi ir jāliek videotelpās, no kurienes arī tiktu vadīta spēle. Jāatstāj vien viens tiesnesis, kurš veiks iemetienus.
Pie tam šitā 4 tiesnešu sistēma, lai arī ir izdomāta, lai uzlabotu spēli, reāli tai traucē, it sevišķi mazajos laukumos.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-19 15:26, pirms 16 gadiem
Bonus rakstīja: Aprausies nākamgad ar visu Bikovu. Diemžēl, Krievu panākumi vairākumā gadījumu nebalstās uz sistēmu.


Aprausies vai nē, to mēs redzēsim, taču runājot par sistēmu... Piekrītu sistēma ir jāuzlabo (sevišķi jauniešu/junioru līmenī), taču reāli pietiek, ka katru gadu sistēma saražo ir pa vienam TOP līmeņa spēlētājam + pāris laba līmeņa "ieroču pienesējus" un rezultāti parādās.

     [+] [-]

, 2008-05-19 16:30, pirms 16 gadiem
sexiigais