Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Bikovs uzaicina četrus čempionus

Bikovs uzaicina četrus čempionus
Vitālijs Proškins
Foto: ITAR-TASS

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pirmdien komandas treniņnometnē Novogorskā gaidīs četrus hokejistus, kuri Ufas "Salavat Julaev" sastāva kļuva par Krievijas čempioniem – Aleksandru Jerjomenko, Vitāliju Proškinu, Andreju Kuteikinu un Alekseju Tereščenko.

Otrdien Krievijas izlases treniņnometnē ieradīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Edmontonas "Oilers" aizsargs Deniss Grebeškovs, kurš šobrīd atrodas savās mājās Jaroslavļā. Savukārt tuvākajās dienās Bikova rīcībā nonāks vēl trīs no NHL uzaicinātie hokejisti – Atlantas "Thrashers" uzbrukuma līderis Iļja Kovaļčuks, kā arī divi Bufalo "Sabres" hokejisti – uzbrucējs Maksims Afinogenovs un aizsargs Dmitrijs Kaļiņins.

Pēc atgriešanās no Austrijas un Itālijas, kur Krievija aizvadīja pārbaudes spēles, no kandidātu pulka tika svītroti divi Maskavas "CSKA" kluba spēlētāji – aizsargs Deniss Kuļašs un uzbrucējs Aleksejs Simakovs. Savainojumus guvušie Oļegs Saprikins un Sergejs Zinovjevs pagaidām trenējas pēc individuālas programmas, un par viņu tālāko likteni Bikovs izlems šīs nedēļas laikā.

Otrdien Novogorskā ieradīsies arī trīs Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlētāji - vārtsargs Semjons Varlamovs, kā arī uzbrucēji Aleksejs Jašins un Ivans Neprajevs.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2008-04-14 10:42, pirms 16 gadiem
Tverdovskis nav izsaucis, jo tas ir par vecu, vai vienkārši jau tā ir daudz aizsargu?

     [+] [-]

, 2008-04-14 10:58, pirms 16 gadiem
Kalinins un Afinogenovs nav tik slikts papildinajums

     [+] [-]

, 2008-04-14 12:36, pirms 16 gadiem
Re kā šie visus NHL večus sauc uz eiropu, laikam individuālajai sagatavošanai netic

     [+] [-]

, 2008-04-14 14:15, pirms 16 gadiem
znaroks 1