Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' un ''Canucks'' otrie mači pēc kārtas, ''Thunder'' pusnaktī uzņems ''76ers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sabres'' un ''Canucks'' otrie mači pēc kārtas, ''Thunder'' pusnaktī uzņems ''76ers''
Teodors Bļugers Vankūveras rindās. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) mači gaidāmi Zemgus Girgensona Bufalo ''Sabres'' (2:00 pēc Latvijas laika) un Teodora Bļugera Vankūveras ''Canucks'' (5:00 pēc Latvijas laika). Tikmēr NBA pusnaktī Rietumu konferences līdere Oklahomsitijas ''Thunder'' uzņems Filadelfijas ''76ers''.

• Otro spēli pēc kārtas naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā aizvadīs Zemgus Girgensona Bufalo ‘’Sabres’’ un Teodora Bļugera Vankūveras ‘’Canucks’’.

• ‘’Sabres’’ plkst. 2:00 pēc Latvijas laika viesosies pie Ņūdžersijas ‘’Devils’’, kas piektdien ar 1:2 piekāpās Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’.

• Ja Bufalo uzvarējusi divas reizes no pēdējām trim spēlēm, tad pretiniecei šobrīd ir trīs zaudējumu sērija. Arī turnīra tabulā ‘’Sabres’’ atrodas augstāk – 11. vietā pret 14. pozīciju, kurā ir ‘’Devils’’. Komandas gan šķir tikai trīs punkti.

• Nav gan zināms, vai mačā piedalīsies Girgensons, kurš naktī uz sestdienu ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ nepabeidza cīņu pret Pitsburgas ‘’Penguins’’. Viņa atgriešanās nav gaidāma tuvākajās nedēļās, vēlāk paziņojusi komanda.

• ‘’Canucks’’ 5:00 pēc Latvijas laika spēkosies pret vienu no čempionāta vājākajām komandām Sanhosē ‘’Sharks’’. Vankūvera, kas sekmīgi sākusi sezonu, Rietumu konferencē ieņem augsto otro vietu, bet šīs nakts pretiniece uzvarējusi tikai trijās no 20 spēlēm.

• Teodors Bļugers naktī uz sestdienu ‘’Canucks’’ uzvaru ar 5:1 pār Sietlas ‘’Kraken’’ veicināja ar pirmajiem vārtiem tās sastāvā šajā sezonā.

NHL spēles 25. un 26.novembrī

LaiksSpēleLaiksSpēle
20:00Rangers - Bruins23:00Kings - Canadiens
2:00Devils - Sabres2:00Penguins - Maple Leafs
2:30Islanders - Flyers5:00Avalanche - Flames
5:00Sharks - Canucks5:00Golden Knights - Coyotes

• NBA pusnaktī pēc Latvijas laika Dāvja Bertāna Oklahomsitijas ‘’Thunder’’ uzņems Filadelfijas ‘’76ers’’. Abas sezonu sākušas veiksmīgi – Oklahoma ar 11 uzvarām 15 spēlēs ir Rietumu konferences līdere, kamēr Filadelfija desmit uzvaras 15 mačos un ceturtā vieta Austrumos.

• Ja ‘’Thunder’’ uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas, tad Filadelfija zaudējusi divos mačos pēc kārtas.

• Potenciālās nepatikšanās var iekulties viens no ‘’Thunder’’ vadošajiem spēlētājiem Džošs Gidijs, kurš tiek apsūdzēts attiecībās ar nepilngadīgu meiteni. NBA uzsākusi šī jautājuma izmeklēšanu, bet nedz Gidijs, nedz kluba galvenais treneris pirms spēles šo tematu nekomentēja.

• Dāvis Bertāns laukumā ‘’Thunder’’ rindās dodas epizodiski. Viņš spēlējis četrās spēlēs, kurās vidēji pavadījis laukumā deviņas minūtes. To laikā viņam trīs punkti, 0.8 atlēkušās bumbas un 0.8 rezultatīvās piespēles.

NBA spēles 26. novembrī

LaiksSpēleLaiksSpēle
0:00Thunder - Spurs1:00Nets - Heat
2:00Wizards - Hawks2:30Cavaliers - Lakers
4:30Jazz - Pelicans5:30Clippers - Mavericks

     [+] [-]

, 2023-11-25 16:51, pirms 5 mēnešiem
Autor izlabo Nav tādas Vankuveras Canadiens!!!

     [+] [-]

, 2023-11-25 17:07, pirms 5 mēnešiem
Vankūveras Canadians.. pret haizivīm nevajag gluži divas komandas apvienot, nav jau Bostona xD