Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bļugeram un Vankūverai mājas spēle pret piecus zaudējumus piedzīvojušo "Islanders"

Bļugeram un Vankūverai mājas spēle pret piecus zaudējumus piedzīvojušo "Islanders"
Teodors Bļugers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt gaidāmas četras spēles un laukumā dosies viena latviešu pārstāvētā komanda – Vankūveras "Canucks" plkst. 5.00 pēc Latvijas laika uzņems Ņujorkas "Islanders".

• Vankūveras "Canucks" uzvarējusi sešās no septiņām spēlēm un ar 23 punktiem 15 mačos ieņem otro vietu Klusā okeāna divīzijā.

• Ņujorkas "Islanders" piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas un ar 13 punktiem 14 spēlēs atrodas priekšpēdējā vietā Metropoles divīzijā.

• "Islanders" rezultatīvākais spēlētājs ir 23 gadus vecais kanādiešu aizsargs Noā Dobsons (4+8), kurš 2018. gadā draftēts ar 12. numuru un pusaudža gados vienu sezonu pavadīja "Red Bull" akadēmijā Austrijā.

• "Canucks" rindās ir gan līgas rezultatīvākais spēlētājs Elīass Petešons (7+18), gan arī rezultatīvākais aizsargs Kvinns Hjūzs (5+18), kurš kopējā konkurencē ieņem ceturto vietu.

• Starpsezonā iedzīvojies savainojumā, Teodors Bļugers iepriekšējā mačā Monreālā (5:2) beidzot debitēja "Canucks" sastāvā un uz ledus pavadīja tieši 14 minūtes.

• Bļugers spēlēja ceturtajā maiņā – kopā ar Semu Lafertiju, ar kuru kopā spēlēja arī Pitsburgā, un Antonī Boviljē, kurš pirms "Canucks" spēlēja tieši "Islanders" kreklā.

• "Canucks" pēc trim izbraukuma spēlēm atgriezīsies savā laukumā.

NHL spēles

LaiksSpēle
2.30Hurricanes – Flyers
3.30Oilers – Kraken
4.00Avalanche – Ducks
5.00Canucks – Islanders

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2023-11-15 18:53, pirms pusgada
Petešons
, 2023-11-15 22:04, pirms pusgada
uztaisīs arī sesto
Mirklis pēc Edmontonas "Oilers" vārtu guvuma. Foto: Derek Cain/AFP/Scanpix
31

Makdeivids un Draizaitls paveic līderu pienākumus, "Oilers" uzspīd veiksme pagarinājumā

Stenlija kausa Rietumu konferences pusfināla sērijā līdzsvaru (1-1) atguvusi Edmontonas "Oilers", izbraukumā trīsreiz atspēlējoties un ar 4:3 pagarinājumā pieveicot Vankūveras "Canucks", kuras vārtsargs Artūrs Šilovs atvairīja 27 no 31 metiena.
Ņikita Zadorovs un Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Ethan Cairns/AP/Scanpix
50

"Canucks" iespaidīgi maina cīņas ritējumu un uzvar, Bļugers izkārto vārtu guvumu

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sēriju ar panākumu iesāka Vankūveras "Canucks", savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un ar 5:4 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 14 no 18 metieniem, bet Teodors Bļugers tiešā veidā piedalījās ceturtajā vārtu guvumā.
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
64

Šilovs nostāv sausā un raksta vēsturi, "Canucks" iekļūst Stenlija kausa nākamajā kārtā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu pārvarējusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā sērijas sestajā spēlē ar 1:0 pārspēja Nešvilas "Predators", iekļūstot Stenlija kausa nākamajā kārtā, kurā tai būs jāspēkojas ar Edmontonas "Oilers". Šilovs atvairīja visus 28 pretinieku metienus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.