Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers: ''Centīšos dot vairāk uzbrukumā nekā to esmu darījis līdz šim''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers: ''Centīšos dot vairāk uzbrukumā nekā to esmu darījis līdz šim''
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sarunā ar Vankūveras ''Canucks'' preses dienestu pauda prieku par šīs komandas pastiprināšanu, sakot, ka nākamajā sezonā mērķē dot lielāku pienesumu uzbrukumā.

Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers 2022./2023. gada sezonas laikā tika aizmainīts no Pitsburgas ''Penguins'' uz Lasvegasas ''Golden Knights''. Ar to viņš kļuva par Stenlija kausa ieguvēju, taču pēc sezonas kļuva arī par brīvo aģentu, vēlāk lemjot pastiprināt Artūra Šilova pārstāvēto Vankūveras ''Canucks''.

''Canucks'' mājaslapā atrodamajā intervijā ar Bļugeru norādīts, ka gados jaunajā sastāvā latvietis 28 gadu vecumā varēs justies kā viens no veterāniem. ''Manuprāt, gados jauna komanda ir labi klubam tieši no nākotnes viedokļa. Mēģināšu pēc iespējas ātrāk atrast savu lomu komandā, dot vairāk pienesuma uzbrukumā nekā to esmu darījis iepriekš un un palīdzēt komandai augt un uzlabot rezultātus,'' par gaidāmo sezonu teica uzbrucējs.

2022./2023. gada sezonā Bļugers Pitsburgas ''Penguins'' sastāvā nospēlēja 45 spēles, kurās iekrāja divus vārtus un astoņas piespēles, kamēr ''Golden Knights'' rindās viņam 18 regulārā turnīra mačos divi vārti un četras piespēles. Līdz šim viņa rezultatīvākā sezona NHL bijusi 2021./2022. gada, kad regulārajā turnīrā uzbrucējs iekrāja 28 punktus (9+19).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/canucks/news/va...