Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers nospēlē 13 minūtes pret "Hurricanes", Šilovs kapitulē trīs reizes

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Balcers nospēlē 13 minūtes pret "Hurricanes", Šilovs kapitulē trīs reizes
Rūdolfs Balcers (pa kreisi). Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārbaudes maču aizvadījušas divas latviešu pārstāvētās komandas. Rūdolfa Balcera pārstāvētā Floridas "Panthers" ar 2:5 piekāpās Karolīnas "Hurricanes", savukārt Elva Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" ar 2:4 zaudēja Sentluisas "Blues". Citā mačā Artūrs Šilovs atvairīja astoņus no 11 metieniem, bet Vankūveras "Canucks" piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā pret Sietlas "Kraken" (3:4).

Rūdolfs Balcers pārbaudes mačā pret Karolīnas "Hurricanes" nospēlēja 13:09 minūtes (1:05 mazākumā). Šajā laikā latviešu uzbrucējs izpildīja vienu spēka paņēmienu, pārtvēra vienu ripu un uzvarēja vienīgo iemetienu, kurā piedalījās. Viņam neitrāls +/- rādītājs. Balcers maču iesāka trešajā virknējumā.

• "Hurricanes" pirmajā periodā guva divus vārtus – Stefans Nesens realizēja vairākumu, savukārt Dereks Stepans 16. minūtē guva vārtus mazākumā.

• Arī trešajā periodā Karolīnas hokejisti guva divus vārtus, kamēr "Panthers" rindās ar vārtu guvumu atzīmējās Sems Benets. Pirms noslēdzošā perioda rezultāts bija 4:1 par labu viesiem, savukārt trešajā periodā katra no komandām prata atzīmēties vienreiz – 5:2 par labu Karolīnai.

Artūrs Šilovs stājās Vankūveras "Canucks" vārtos trešajā periodā. Laika posmā no 4. līdz 13. minūtei latvietis ielaida divus vārtus, tādējādi Sietlas "Kraken" panāca izlīdzinājumu spēlē 3:3.

• Mačā bija nepieciešams pagarinājums, un tajā veiksmīgāk nospēlēja "Kraken" – Raiens Donato guva uzvaras vārtus (4:3). Tādējādi "Kraken" atspēlējās no 1:3 un tika pie panākuma, savukārt latviešu vārtsargs Šilovs atvairīja tikai astoņus no 11 metieniem (72,7%).

Elvis Merzļikins nedevās laukumā pārbaudes spēlē pret Sentluisas "Blues" (2:4). Vārtus sargāja Pāvels Kajans un Nolans Lalonde. Visus vārtus ielaida Kajans.

• Otrā perioda vidū rezultāts uz tablo bija neizšķirts (2:2), tomēr atlikušajā spēles daļā ar vārtiem atzīmējās tikai "Blues". Mačs noslēdzās ar rezultātu 4:2.

• Šobrīd NHL treniņnometnēs palikuši vēl septiņi latvieši – Elvis Merzļikins (Kolumbusas "Blue Jackets"), Artūrs Šilovs (Vankūveras "Canucks"), Kristiāns Rubīns (Otavas "Senators"), Raivis Ansons (Pitsburgas "Penguins"), Rūdolfs Balcers (Floridas "Panthers"), Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins") un Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres").

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/gamecenter/car-...

     [+] [-]

, 2022-09-30 08:46, pirms 2 gadiem
Balceram neiet spēle. Iedeva iespeju pat ar Barkovu pirmaja maiņā, bet tagad 3.maiņā 13 minūtes.
Rubinam un Ansonam isti iespejas vairs nedod, bet leja vel nesuta. Par Ansonu ir labas sajutas nakotnē, cerams Rubins paliks vismaz rezervē nhl

     [+] [-]

, 2022-09-30 10:18, pirms 2 gadiem
Pirmajos vārtos Šilovs varbūt varēja arī veiksmīgāk nospēlēt, otrajos nav vainojams - rupja kļūda savā zonā, 3. vārti papildlaikā izgājienā 1:1. Papildlaikā vienreiz izglāba no brīva metiena no tuvas distances.

     [+] [-]

, 2022-09-30 14:59, pirms 2 gadiem
ka var but ta ka Tralmakam ir tik daudz punkti un es youtube vispar ar vinu lidzdalibu nevareju atrsat nevienu compilation video par sezona gutajiem vartiem...wtf

     [+] [-]

, 2022-09-30 15:00, pirms 2 gadiem
gan jau ka skatas ar ko Balceram labaka synergy ...iespejams