Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā
Elvis Merzļikins. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojis, ka latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins iedzīvojies ķermeņa augšdaļas īstermiņa savainojumā, tāpēc no fārmkluba izsaukts Džets Grīvss.

29 gadus vecais Elvis Merzļikins aizvada piekto sezonu otrpus okeānam. Sestdien viņš atvairīja 26 no 28 metieniem un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 5:2 pārspēt NHL vājāko komandu Čikāgas "Blackhawks".

Merzļikins šajā sezonā piedalījies 35 spēlēs, atvairījis 90,4% metienu un vienu reizi pametis laukumu nepārspēts.

Kolumbusa nākamo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems čempioni Lasvegasas "Golden Knights". Dienu vēlāk sekos izbraukums pie Sidnija Krosbija un Pitsburgas "Penguins", bet nedēļas turpinājumā paredzētas vēl divas mājas spēles – pret Edmontonas "Oilers" un Nešvilas "Predators".

No fārmkluba izsauktais 22 gadus vecais Džets Grīvss šajā sezonā "Blue Jackets" vārtus sargājis divās spēlēs un atvairījis 93,5% metienu, bet debiju piedzīvoja iepriekšējās sezonas nogalē.

Grīvss piedalījies Amerikas Hokeja līgas Zvaigžņu spēlē un ir līgas šīs sezonas līderis gan uzvarās, gan atvairītajos metienos.

Tāpat "Blue Jackets" paziņojusi, ka 21 gadu vecajam Kentam Džonsonam nepieciešama pleca operācija, kas tiks veikta nedēļas turpinājumā un kas pieliks punktu uzbrucēja sezonai. Džonsons, kurš 2021. gadā tika draftēts ar piekto numuru, šosezon 42 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un desmit piespēlēm.

Ar 60 spēlēs izcīnītām 20 uzvarām Kolumbusa ir Austrumu konferences vājākā komanda.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2024-03-04 09:41, pirms 4 mēnešiem
Bļģ... Likās, ka Elvim beidzot aizgājusi spēle, bet tagad piespiedu dīkstāve.