Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" pirms arbitrāžas tiesas izdodas vienoties ar Bučeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" pirms arbitrāžas tiesas izdodas vienoties ar Bučeru
Vils Bučers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Ņūdžersijas "Devils" neilgi pirms nospraustās arbitrāžas tiesas sēdes izdevies noslēgt līgumu ar 24 gadus veco aizsargu Vilu Bučeru.

Noslēgts līgums uz trim sezonām par 11,22 miljoniem dolāru, tādējādi Bučers sezonā saņems 3,73 miljonus. Ierobežoti brīvais aģents izmantoja sev doto iespēju un vērsās arbitrāžas tiesā. Sēde tika nosprausta 2. augustā, tomēr vienošanos izdevies panākt pirms līgas iesaistīšanās.

Pagājušajā sezonā Bučers devās laukumā 78 spēlēs, izceļoties ar četriem vārtiem un 30 punktiem, kas ļāva kļūt par otro rezultatīvāko aizsargu komandā. Bučeram tā bija otrā sezona NHL. Pirmajā viņš 81 mačā tika pie 44 punktiem.

Kolorado "Avalanche" draftētais Bučers pavadīja četras sezonas Denveras Universitātē, tādējādi kļūstot par brīvo aģentu, un viņš izvēlējās tieši "Devils" piedāvātos nosacījumus.

"Devils" šovasar pamatīgi papildinājusi sastāvu – klāt nācis gan drafta pirmais numurs Džeks Hjūzs, gan pamanāmais aizsargs Pīkejs Subens, gan arī krievu uzbrucējs Ņikita Gusevs. Ņūdžersijas vienībai palicis vēl viens ierobežoti brīvais aģents, ar kuru jāparaksta līgums – čehu uzbrucējs Pāvels Zaha.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

     [+] [-]

, 2019-08-02 12:36, pirms 5 gadiem
"Devils" šovasar pamatīgi papildinājusi sastāvu – klāt nācis gan drafta pirmais numurs Džeks Hjūzs, gan pamanāmais aizsargs Pīkejs Subens, gan arī krievu uzbrucējs Ņikita Gusevs.

Nu par Hjūzu skaidrs, drafta 1. numurs ir papildinājums, P.K. Subban komentārus neprasa, bet kaut kāds kolhoza dornis jau nu gan nav mega pastiprinājums...