Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" uz vairākām sezonām pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Alvīnu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" uz vairākām sezonām pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Alvīnu
Patriks Alvīns. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Latviešu centra uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" šodien paziņojis par līguma pagarināšanu ar ģenerālmenedžeri Patriku Alvīnu.

Patriks Alvīns 2022. gada janvāra beigās pārņēma Vankūveras "Canucks" vadību un kļuva par pirmo ģenerālmenedžeri no Zviedrijas NHL vēsturē. Viņš pieņēmis vairākus svarīgus lēmumus, un komanda pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma ieņem pirmo vietu ne tikai Rietumu konferencē, bet visā līgā.

Vasarā "Canucks" parakstīja līgumus ar vairākiem brīvajiem aģentiem, ieskaitot Teodoru Bļugeru, kurš vienojās par 1,9 miljonu algu. Centra uzbrucējs 35 spēlēs sakrājis 21 punktu (5+16), dodoties pretī jauniem karjeras rezultativitātes rekordiem.

Pirms pievienošanās "Canucks" Alvīns 16 sezonas strādāja Pitsburgas "Penguins" organizācijā – kā amatieru skautošanas daļas direktors, ģenerālmenedžera asistents un pagaidu ģenerālmenedžeris, kad komandu sezonas vidū pameta Džims Raderfords. Tagad Raderfords ir "Canucks" hokeja daļas prezidents. Tieši "Penguins" draftēja Bļugeru.

Alvīns kā hokejists savulaik spēlējis ECHL, Zviedrijas otrajā līgā un Norvēģijā. Pēc karjeras beigām viņš 2002. gadā kļuva par Monreālas "Canadiens" skautu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/canucks/news/ca...

     [+] [-]

, 2024-01-31 22:00, pirms 5 mēnešiem
tā teikt - pateicība par labi paveiktu darbu līdz šim