Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona maiņas biedrs Soču pārtraukumā centīsies atlabt no savainojuma

Girgensona maiņas biedrs Soču pārtraukumā centīsies atlabt no savainojuma
Mets Mulsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" uzbrucējs Mets Mulsons aizvadītās nakts spēlē pret Fīniksas "Coyotes" iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā, un 2014.gada ziemas olimpisko spēļu izraisīto NHL pārtraukumu izmantos, lai veseļotos.

Šonakt NHL mačā Bufalo "Sabres", pateicoties Zemgus Girgensona gūtajiem vārtiem mazākumā, ar 3:2 pārspēja Fīniksas "Coyotes". Trešā perioda septītajā minūtē laukumu pameta Girgensona maiņas biedrs Mets Mulsons, kurš kādā epizodē saņēma sitienu ar nūju.

"Sabres" galvenais treneris Teds Nolans atklāja, ka, visticamāk, Mulsons nebūs pieejams līdz pat NHL sezonas pārtraukuma beigām februāra izskaņā. Līdz olimpiskajām spēlēm veltītā pārtraukuma sākumam "Sabres" jāaizvada vēl četri mači, un paredzams, ka Mulsona vietu pirmajā maiņā ar Girgensonu un Taileru Enisu vismaz pirmajā spēlē ieņems Braiens Flins.

Mulsons šosezon pēc 11 spēlēm Ņujorkas "Islanders" rindās pievienojās Bufalo komandai, kuras sastāvā jau ir aizvadījis 40 spēles. Sezonā kopumā Mulsons ir guvis 33 (15+18) punktus – neviens Bufalo hokejists nav bijis rezultatīvāks.

Hokeja apskatnieki izcēluši arī citu, interesantu aspektu Mulsona savainojuma sakarā – Mulsons ir ne tikai viens no "Sabres" vadošajiem uzbrucējiem, bet arī potenciāli vērtīga maiņas darījumu daļa. Ja vien, protams, "Sabres" izvēlēsies turpināt savas nākotnes komandas būvēšanu.

Ja līdz NHL maiņas darījumu pauzei (sākas no 7.februāra, turpinās līdz 23.februārim) nebūs lielāka skaidrība par Mulsona savainojuma smagumu, visticamāk, neviena komanda līdz šai pauzei nevēlēsies iemainīt Mulsonu, bet pēc pārtraukuma līdz oficiālajam NHL maiņu darījumam noslēgumam (5.martam) paliek diezgan maz laika (četras spēles), lai Mulsons spētu kādai komandai pierādīt savu lietderību.

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Buffalo Sabres
The Buffalo News | Buffalo's Number One Source...

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 01:20, pirms 11 gadiem
Neesmu drošs, ka viņš ir īpaši iekārots pat pie labas veselības būdams. Drīzāk es liktu uz to, kā kāds gribēs pirms izslēgšanas spēlēm tikt pie Ota.

     [+] [-]

, 2014-02-01 01:35, pirms 11 gadiem
antuuns rakstīja: Neesmu drošs, ka viņš ir īpaši iekārots pat pie labas veselības būdams. Drīzāk es liktu uz to, kā kāds gribēs pirms izslēgšanas spēlēm tikt pie Ota.
Ar ko Ots ir labaaks par Mulsonu? Otam ir otrs sliktaakais +/- komandaa, proti -22 kaa ari daudz scoring chanches neizmanto , kas vinjam loti daudz bijushas ... tur pretiim Mulsons savu liederiibu un veertiba 1 mainja sen jau kaa pieraadijis, jau Islanders laikos.

     [+] [-]

, 2014-02-01 01:44, pirms 11 gadiem
Molsons ir labs uzbrucējs, taču ir tāda sajūta, ka viņam īsti nav krampis, kamēr Ots ir cīnītājs. Bet nu tas tāds diletanta vērojums TV ekrānā. Komandu treneri un menedžeri saprot vairāk par mani un varētu domāt pilnīgi pretēji.

     [+] [-]

, 2014-02-01 02:29, pirms 11 gadiem
antuuns rakstīja: Molsons ir labs uzbrucējs, taču ir tāda sajūta, ka viņam īsti nav krampis, kamēr Ots ir cīnītājs. Bet nu tas tāds diletanta vērojums TV ekrānā. Komandu treneri un menedžeri saprot vairāk par mani un varētu domāt pilnīgi pretēji.
Ots ir cīnītājs bez lietderības laukumā.

  -2 [+] [-]

, 2014-02-01 02:53, pirms 11 gadiem
Kam vispar tas intetesee ko daraa Girgensona biedrs OS partraukumaa?var but raksisim tagad par to ko dara bijushajs Baldera mainas partneris no ACSK 1979 gada modelii?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 03:33, pirms 11 gadiem
Semjonovs rakstīja: Kam vispar tas intetesee ko daraa Girgensona biedrs OS partraukumaa?var but raksisim tagad par to ko dara bijushajs Baldera mainas partneris no ACSK 1979 gada modelii?
Tiem, kuri seko līdzi, noteikti interesē. Baldera maiņas čoms jau sen nespēlē, bet šie abi vakar kapāja vienā maiņā...Tātad ierakstam, ka spēlētājs ir savainots un viss..nekas, kas ar viņu notiek tālāk...? Iemācies šķirot informāciju, ko pats gribi uzņemt un ko ne, nevis pļurksti te!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 08:33, pirms 11 gadiem
Mulsons noteikti ir vertigs darijums tiesi pirms play-off, vinam kontrakts beidzas sogat lidz ar to ta komanda kura iegus var vinu "pasutit". Tapec domaju vins varetu aiziet uz play-off komandu, teiksim Rwings kuriem daudzi savainoti, preti iegut kadu jaunu talantu, vai (un) drafta izveli