Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņš pozitīvs zaudējumā

Skrastiņš pozitīvs zaudējumā
Kārlis Skrastiņš
Foto: AFP

Lai arī Kārļa Skrastiņa pārstāvētā NHL komanda Floridas "Panthers" piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu "Canadiens" vienībai ar 2:5, pieredzējušais latviešu aizsargs tomēr pameta spēli ar pozitīvu lietderības koeficientu.

Monreālas "Canadians" rindās lielisku spēli aizvadīja Maksims Lepjērs, gūstot pēdējos trīs spēles vārtus, kā arī tiekot pie sava pirmā trīs gadu NHL karjeras hat-trick. "Ir spēles, kad šķiet, ka vienmēr tevi aptur vārtu sargs, bet ir arī naktis, kad ripa vienmēr atrod ceļu vārtos. Šī nakts bija tā otrā," izteicās Lepjērs, kura visi trīs šīs nakts metieni izmainīja rezultātu uz tablo. Neveiksmīga bija "Panthers" trenera Pīta Debora izvēle vārtos likt Kregu Andersonu, kurš bija izlaidis pēdējās sešas spēles. Andersons tika nomainīts pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem (tobrīd 20 metieni uz "Panthers" vārtiem), un Krega vietā stājās Tomašs Vokuns.

Kārlis Skrastiņš uz ledus pavadīja nepilnas 19 minūtes (18:28), no kurām piecas ar pusi esot mazākumā (otrais lielākais mazākuma laiks komandā). Tomēr tas neliedza Skrastiņam spēli pabeigt ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 (bez Skrastiņa, vēl tikai tikpat labs rādītājs Peltonenam). Skrastiņš arī paguva vienreiz uzmest pa pretinieka vārtiem un deviņas sekundes uzspēlēt vairākumā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 09:38, pirms 16 gadiem
Moskvich408_bez_Dvēseles rakstīja: Tresāis zaudējums pēc kārtas...man kaut kā sāk nepatikt
Izkatās,ka vārtsargi arī vairs nevelk
Bet pie pieciem ielaistiem vārtiem +1 ir ļoti labi.
Tas tiešām labi,pie šāda rezultāta palikt plusos!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-30 10:55, pirms 16 gadiem
Njā, salīdzinot ar iepriekšējo -4, +1 izskatās lieliski
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-30 17:58, pirms 16 gadiem
Man īstenībā ir galīgi vienalga, kā iet Kings un Panthers, galvenais, lai mūsējie labi spēlē.

     [+] [-]

, 2008-12-31 13:03, pirms 16 gadiem
acido rakstīja: Man īstenībā ir galīgi vienalga, kā iet Kings un Panthers, galvenais, lai mūsējie labi spēlē.
ari zinama taisniba jo tas komandas no NHL jau neizkritiis