Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Oduja paliek ''Devils''

Oduja paliek ''Devils''
Džonijs Oduja
Foto: Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas ''Devils'' panācis vienošanos ar zviedru aizsargu Džoniju Oduju par jauna, ilgtermiņa līguma noslēgšanu.

Pagājušajā sezonā Ņūdžersijas ''Devils'' iekļuva izslēgšanas cīņās, kur gan tiem vienā no pirmajām kārtām nācās atzīt Karolīnas ''Hurricanes'' pārākumu. Zviedru aizsargam Džonijam Odujam, kurš komandā bija aizvadījis jau trīs sezonas bija beidzies līgums. Ja ''Devils'' nebūtu noslēdzis līgumu ar Oduju līdz rītdienai, tad zviedru leģionārs kļūtu par neierobežoto brīvo aģentu.

''Devils'' gan spēja panākt vienošanos ar Oduju, noslēdzot ar to ilgtermiņa līgumu, kur hokejists katru sezonu pelnīs aptuveni trīs miljonus dolāru. ''Devils'' ģenerālmenedžeris Lū Lamoriello bija ļoti apmierināts ar panākto vienošanos: ''Mēs esam ļoti priecīgi par to, ka Džonijs Oduja arī turpmāk būs ''Devils'' hokejists. Viņš ir stipri progresējis pēdējo sezonu laikā un šobrīd kļuvis par vienu no labākajiem līgas aizsargiem.''

Pagājušajā sezonā Oduja regulārā čempionāta laikā izcīnīja 29 rezultativitātes punktus (septiņi vārti, 22 piespēles), savukārt kopumā trīs sezonu garumā hokejists izcīnījis 66 rezultavitātes punktus (15 vārti, 51 piespēle). Hokejists tika draftēts 2001.gadā, kad Oduju nodraftēja Vašingtonas ''Capitals'' ar kopējo 221.numuru. Džonijs Oduja gan nesāka uzreiz spēlēt NHL, bet gan līdz 2006.gadam turpināja spēlēt Zviedrijā, vēlāk kā brīvais aģents parakstot līgumu ar ''Devils''.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-06-30 22:05, pirms 15 gadiem
starp citu, ir nosaukt asv sastāvs oimpiskajām spēlēm. Daži interesanti uzvārdi arī ir.